Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Lektire

17 pregleda · 1 odgovor · otvorena 05.06.2009. u 19:47

Znam da je ovo gamers.ba ali evo ispod imate izvještaj o odlikašima i ostalim(jedna od tema).Nisu lektire uvijek problem ali one odnose najviše vremena(barem oni koji ih čitaju),na internetu nemaju sve ali u vašim sveskama ima sigurno,a nije puno vremena ako imate mobitel da uslikate tu svoju urađenu lektiru i uplodujete na gamers.ba na poseban odjeljak u download djelu.Ovo je prijedlog naravno.Ja sam dosta stvari uslikao i kući čitao i učio sa kompjutera jer mi je glupo da kopiram neke(ili pišem na času kada prof. diktira) stvari koje ću kasnije baciti, ili uzmam lektiru u biblioteci zbog jedne priče ili pjesme.Dovoljno je da imate kameru od 3 megapiksela i više da fotke budu kvalitetne a skratili bi nekom dosta muka.Nebi vam uzelo puno vremena da slikate čitave knjige kad bi se zato još dobivali i neki bodovi,imali bi sve lektire i plus zabilješke i ovaj prosjek od 10% bi se povećao.Download bi bio moguć samo za reg. korisnike i to bi privuklo dosta raje.Referati, sastavi, eseji, maturski i sve ostalo što jednom korisniku gamersa može zatrebati u školi.
What you think?
Usput ljudi, treba mi Legenda o Ali Paši.Danas sam je uzeo ali 500 str. je puno do ponedjeljka.Bilo šta na msn, ovdje ili "fotkanje".
Gamers ce izgubit smisao postojanja ; i ovako lagano pada....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.