Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

PeRRy osvojio BestAimers 1on1 Cup

190 pregleda · 18 odgovora · otvorena 05.06.2009. u 17:31

Nakon sto mi je juce admin sa zakasnjenjem primio vijest, tacnije primio je kad se zavrsila liga, pa su mnogi ne upuceni pisu gl pita itd

Evo vam rezultati itd

TeG | PeRRy osvojio BestAimers 1on1 Invite Cup podbjedom nad Begrip.se | hibb 16:11 !

16 igraca prijavljenih na BestAimers 1on1 Invite Cup gdje je Mircea 'PeRRy' Predut iz Romanie TeG osvojio prvo mjesto i nagradu od $50u kesu.

Round 1:
PeRRy [16:11] phoen1x
face [16:06] StyleN
kHRYSTAL [16:13] dRiim
Janz [16:13] m1kkis
ANGE1 [16:00] PITA(afk)
hibb [16:06] Kairi
Dosia [18:15] Aika
gEne [16:13] Minet

Round 2:
Perry [16:14] face
kHRYSTAL [16:08] Janz
hibb [19:17] ANGE1
Dosia [19:17] genE

Semi Finals:
PeRRy [16:10] kHRYSTAL
hibb [16:06] Dosia

Grand Final:
PeRRy [16:11] hibb

BestAimers 1on1 Invite Cup Finalni Poredak:

1 Mircea 'PeRRy' Predut - TeG Romania - $50
2 Fredrik 'hibb' Isacsson - Begrip swe Sweden
3-4 Frej 'kHRYSTAL' Sjöström - Lemondogs Sweden
3-4 Mihail 'Dosia' Stolyarov - tp.uSports Russian Federation

Pita nas je malo razocarao bio afk, nemogu da vjerujem al et
Jebote pita afk...pa nije to seoska liga da se zajebaješ...ako se prijavio sto je bio afk...OMG ne mogu da ga shvatim...
r3L0aded je napisao/la:
Jebote pita afk...pa nije to seoska liga da se zajebaješ...ako se prijavio sto je bio afk...OMG ne mogu da ga shvatim...
Nece covjek igrati sa nekim botovima, da su tu vilden, fisker, carn.. "mozda" bi dosao. Boli ga qrac za ove nabove (noobove)
riSk je napisao/la:
Nece covjek igrati sa nekim botovima, da su tu vilden, fisker, carn.. "mozda" bi dosao. Boli ga qrac za ove nabove (noobove)
Ako ga boli ku**c , sto se ikako prijavljivao oO
Gargamell je napisao/la:
Ako ga boli ku**c , sto se ikako prijavljivao oO
Eh to je i meni palo na pamet...cuj nece da igra boli ga qrac a prijavio se...mozda je bio pjan pa nije vidio nista pred sobom :D
r3L0aded je napisao/la:
Eh to je i meni palo na pamet...cuj nece da igra boli ga qrac a prijavio se...mozda je bio pjan pa nije vidio nista pred sobom
A mozda cemo svi dobiti samare, zbog ovih nepotrebnih komentara, zbog mojeg jbnog posta?
riSk je napisao/la:
A mozda cemo svi dobiti samare, zbog ovih nepotrebnih komentara, zbog mojeg jbnog posta?
Pa jeli to on ima skill kao "vilden" "spawn" "f0rest" ?
Naravno da ne, kada se već prijavio što nije igrao ? :/
Ovo je ionako bio invite,borili se za 50$ ... pa ne bih ni da mi zivot ovisi

A ako su nabovi khrystal,face i tako ti igraci onda stvarno ne znam...dissmis (=
getiN je napisao/la:
Pa jeli to on ima skill kao "vilden" "spawn" "f0rest" ?
Naravno da ne, kada se već prijavio što nije igrao ? :/
Pita je hiton, a ne spawn!
riSk je napisao/la:
Pita je hiton, a ne spawn!
Pita nema ni pola skilla kao heaton or Spawn, nemoj se prosipati džaba, nemam namjeru da više odgovaram.
covjek doso da se zabavlja kakave pare i 50$ btw ko je perry nikad cuo
getiN je napisao/la:
Pita nema ni pola skilla kao heaton or Spawn, nemoj se prosipati džaba, nemam namjeru da više odgovaram.
SARKAZAM SINE!
riSk je napisao/la:
jesi ti svjestan svoje nesvjesnosti ? cuj "botovi"hahhahahha boze dragi ti cuo za spawna,heatona,potti-a i mislis samo oni znaju igrat lol -.-
Razocarali su me i pita i face.Pita zato sto je bio afk , a face sto je tako rano ispao.
riSk je napisao/la:
SARKAZAM SINE!
debil si sine!

rumunj ludi osvoji woohoo
face razočar'o :S
lame

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.