Znaci darujem nekome ogame acc:
Poeni 18.123 (Mjesto 613 od 7.404)
Flote nema nesto sitno (to je razlog odustajanja).
10tak krstarica i par borbenih brodova , oko 40 velikih transp.
Ekonomija jako dobra , istrazivanje top20 u uniju , znaci imaju istrazene oklopne krstarice , razaraci , bombarderi , sve osim zvijezde smrti
Na accu ima aktiviran ogame commander jos 5 dana te Geolog i Technokrat po 15 dana , te ima jos 20k crne materije.
Uni je jos mlad tako da se acc moze jako dobro razviti.
Napisite svoje iskustvo s igranjem ogamea, ne zelim da dam nekom levatu acc koji ne zna igrati
Igrac sa recimo najvise iskustva dobija acc , i nemojte mi slati pm sadrzaja "daj acc" i slicno.
EDIT: Izgleda da je getIN jedini shvatio sta trazim za acc.
Poeni 18.123 (Mjesto 613 od 7.404)
Flote nema nesto sitno (to je razlog odustajanja).
10tak krstarica i par borbenih brodova , oko 40 velikih transp.
Ekonomija jako dobra , istrazivanje top20 u uniju , znaci imaju istrazene oklopne krstarice , razaraci , bombarderi , sve osim zvijezde smrti

Na accu ima aktiviran ogame commander jos 5 dana te Geolog i Technokrat po 15 dana , te ima jos 20k crne materije.
Uni je jos mlad tako da se acc moze jako dobro razviti.
Napisite svoje iskustvo s igranjem ogamea, ne zelim da dam nekom levatu acc koji ne zna igrati

Igrac sa recimo najvise iskustva dobija acc , i nemojte mi slati pm sadrzaja "daj acc" i slicno.
EDIT: Izgleda da je getIN jedini shvatio sta trazim za acc.
Znam one stare taktike, kako brzo "dignut" koloniju. Igra mi se da ubijam dosadu navečer, znam da oduzima puuuuno vremena, ali taktika rudar uspijeva.
Mrsko mi pisat više, odo gathera.