Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Traze se radnici u IT

255 pregleda · 18 odgovora · otvorena 05.06.2009. u 12:05

ompanija IT Computers, lider u prodaji računara na bh. tržištu, upošljava trenutno 300 uposlenika u 40 gradova BiH. Svi uposleni su prošli kroz proces edukacije, nakon čega su spremni ušli u tim koji pobjeđuje.
Da bismo mogli zadovoljiti potrebe kupaca, na način kako to jedan BH Superbrand treba da je u stanju, potrebno nam je dodatno prodajno osoblje pa Stoga raspisujemo

OGLAS
za prijem

PRODAJNIH ZASTUPNIKA
(Honorarni posao)
za mjesta:

Mrkonjić , Šipovo, Glamoč,Bosanski Petrovac,Bužim,Kozarska Dubica, Laktaši, Banja Luka,Gračanica,Doboj Istok, Petrovo, Živinice, Teočak, Sapna, Kalesija, Gradačac, Doboj, Tuzla,Tešanj, Jelah, Odžak, Srebrenica, Lopare, Orašje, Brčko, Šekovići, Vlasenica, Istoćno
Sarajevo, Foča, Sokolac, Ilijaš, Olovo, Novi Travnik, Ljubuški, Posušje, Grude, Nevesinje,
Tomislav Grad.

OBAVEZNI UVJETI
-vrlo dobro poznavanje rada na računaru (MS Office)
-posjedovanje računara
-minimalno SSS
-komunikativnost
-urednost u odijevanju
-posjedovanje mobitela
-mogućnost redovnog korištenja interneta i praćenje e-maila, vlastita e-mail adresa

POŽELJNI UVJETI (za veći obim posla i mogućnost veće angažiranosti, a time i zarade)

-vlastito putničko vozilo na raspolaganju

IZNOS PRIMANJA

Rad se obavlja na osnovu ugovoru o djelu (honorarno).
Naknada za rad se isplaćuje prema realizaciji, u visini postotka, koji je dogovoren ugovorom o djelu
Zarada ovisi o Vašem angažmanu i nema gornje granice.
Primanja se isplaćuju na tekući račun.

Dodatna pogodnost

Zastupnicima će biti omogućene upute za obavljanje posla, radi kvalitetne pripreme za rad.
Posao zastupnika je pogodan i za osobe koje su u radnom odnosu, kao dodatna djelatnost. Najkvalitetniji zastupnici mogu, u slučaju kontinuiranog ostvarivanja rezultata u prodaji biti primljeni u stalni radni odnos.

NAČIN PRIJAVE ZA ZASTUPNICU / ZASTUPNIKA

Zainteresirani kandidati se mogu prijaviti putem našeg e-maila: [email uklonjen], sa naznakom: «Za zastupnika»
Ili putem Faxa: 035–708-240

Oni kandidati koji budu ispunjavali uvjete za posao zastupnika, biće kontaktirani, nakon čega će sa njima biti obavljen razgovor sa predstavnikom IT Computers-a
Oglas ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

Molio bi temu u sticky par dana
IT Computers pred stečajem

Najskuplji su u svemu, cijene astronomske. Ne bi mi bilo nimalo žao da propadnu skroz.
SSS (Srednja Strucna Sprema)

Dali si se pitao dali to iko ovdje ima ? 90% su djeca u osnovnim skolama, 8% Srednja ili Fax i 2% su ti veoma stariji koji vec imaju posao
Kako ba nema Sarajeva medju ovim gradovima? O.o Bas mi treba jedan ovakav posao, valja skupit pare za upis na II god faxa.. Haj provjeri da jos jednom spisak da nisi fulio Sarajevo
KillaOR je napisao/la:
Kako ba nema Sarajeva medju ovim gradovima? O.o Bas mi treba jedan ovakav posao, valja skupit pare za upis na II god faxa.. Haj provjeri da jos jednom spisak da nisi fulio Sarajevo
Ima Sarajevo,ti ćorav ?
Gargamell je napisao/la:
Ima Sarajevo,ti ćorav ?
Istocno Sarajevo nije isto sto i Sarajevo..
Skyx ošao u IT i sastavio sebi config ono 1800 i neki kusur.
Ošao u ALFU isti dan sa istom config. 1300 :$
Kakav crni IT
Jesu vala preskupi, od neznam ti kolko radnji u BiH za prodaju racunarske opreme i svega(tehnike), najskuplji su i to bas NAJSKUPLJU !
Mene stvarno cudi kako ti likovi uopste posluju.A kao traze jos radnika :r

Sto se tice Bihaca,sumnjam da itko ide tamo kupiti sta,jer ne znam kako samo kopaju te cijene.Isti proizvod u drugoj radnji jeftinji dosta puta.Ajd da se to radi o nekoj sitnoj cifri nesto do 10km,tu se radi o vecoj kolici para.
torQ7u je napisao/la:
SSS (Srednja Strucna Sprema)

Dali si se pitao dali to iko ovdje ima ? 90% su djeca u osnovnim skolama, 8% Srednja ili Fax i 2% su ti veoma stariji koji vec imaju posao
Hhh

Meni najjace kad rece "lider u prodaji računara na bh" hahahahahahahahahah. I kad rece urednost u odijevanju bhhahahhahahaahhahaha! LOL
spY je napisao/la:
IT Computers pred stečajem

Najskuplji su u svemu, cijene astronomske. Ne bi mi bilo nimalo žao da propadnu skroz.
malo je reći...

zaposle radnika, kazhu mu morash prodati toliko i toliko robe za jedan mjesec, ako ne proda dobije otkaz. Naravno postave visoke ciljeve i tako otpustaju radnike
Ma smiješni su, kod njih mx 518 kad sam ga htio kupit bio 100 KM otišao do Plusa na Skenderiji kad tamo 60 KM, nije ni čudo što porpadaju :/
Nek mi se naduvaju jaja cjela IT kompanija, sram ih bilo kradu ..
Kramer je napisao/la:
malo je reći...

zaposle radnika, kazhu mu morash prodati toliko i toliko robe za jedan mjesec, ako ne proda dobije otkaz. Naravno postave visoke ciljeve i tako otpustaju radnike
Nikada pare vidio , nista cuo od plate :)
nek vam je sa srecom
:S nebi mogo radit u IT .. odnosno nebi mogo gledat ljudima u oci kad bi im prodavo smece za velke pare..:S stvarno su dzon obraz ko sto se kaze .. sve ostale radnje jeftine do bola mos sastavit konfu dobru do bola odes u IT ogule te ..ma IT dno dna..
it propoooooooooooooooooooo
firma pod stecajem

tema kanta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.