Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Silkroad launcher problem

86 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.06.2009. u 10:28

gledao sam na trazi nisam nista nasao
znaci imam poroblem kada pokrenem launcher nece da mi izbaci ono "start"..

sta da radim?? :S

hvala
eh moras exitovati jedno 1337 puta i svaki put cekati i cekati i onda ce ti doci update i kada to zavrsi ponovo ti nece htjeti pa onda isto etc etc a imas i drugi nacin download TESTERONE LOADER sa recyfer.info i pucaj al moras imati updatatovan silk.... INĐOJ!
pa da nije inspekcija? prije je bila utorkom pojma, to samo dodje bar kod mene prije :D
zvrkan je napisao/la:
pa da nije inspekcija? prije je bila utorkom pojma, to samo dodje bar kod mene prije
jak si inspekcija petkom nea veze nije kako god ja igram trenutno ... kazem ti zna biti buggovano meni kaze connection problem i ja ga rr par puta i mogne nea to veze koristi testerone loader download ga sa recyfer.info i moze 100% samo zavisi od OS-a i moras rename-at onaj error sender inace mozess popusit ban... et
reeq je napisao/la:
jak si :D inspekcija petkom :) nea veze nije kako god ja igram trenutno ... kazem ti zna biti buggovano meni kaze connection problem i ja ga rr par puta i mogne nea to veze koristi testerone loader download ga sa recyfer.info i moze 100% samo zavisi od OS-a i moras rename-at onaj error sender inace mozess popusit ban... et
pa sta ja znam igro sam prije 3-4 mjeseca i vise mozda se nest promjenilo xD meni je silk glup samo sto nemozes iz prve uci xD ostalo je i dobar
Inspekcija je sa ponedeljak na utorak u 6 ujutro uvjek bila i ostace tako.... a bosanacz igra na privatnim serverima pa mu je inspekcija Petkom :P... a jbg care igram sro 4-5 god i znam kako je kada nemas premiuma i kakav je problem oko ulazenja :(

a sto se tice tvog probleme... ako ti odma ne izade start sacekaj par minuta pa mozda dode... a ako se ne pojavi nakon cekanja pokusaj rekonektovati net i ponovo sacekaj :D

javi jel proradilo..
ma ovako ti ja to rijesavam kad otvoris launcher tj. cim ga otovris odma klikni na desktop i refresaj sa F5 dok ti se ne pojavi inace se pojavi u roku od 5 sec....tako ja vazda svoje rijesim a inace dobro ti je ovaj gore reko koristit Testesterone jer ipak ce ti dosadit 500x puta izlazit i ulazit u igru a ovaj novi login system je sranje sada...imas i za to par korisnih stvarcica kao npr auto-connect program koji ti sam klikca a mozes isto fino pokrenut testerone i fino papiric ili nesto u enter ubacit i gledat tv,igrat lopte ili sta ja znam sta dok ti ne upadne :) a da

Testerone mozes skinuti sa :

www.recyfer.info
www.rev6.nihplod.com

et pozz :)
hmm hvala :D
=)

onaj nesto mi se cudno desilo prije toga :)
onaj tako cekajuci da se pojavi start klikneg gdje ustvari i treba da pise start i odjednom mi poce onaj update skidati xD

i evo sad stalno ima start :S haj mu znaj

hvala svima kako god :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.