Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TV na PCu!

115 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.06.2009. u 17:12

Z svima!
Evo ja 100 nekakvih programa skidao za gledanje TVa na PCu ali nishta to nevalja!E poenta je u tome ako znate nekakav kvalitetan TV online za PC!Plz odgovorite?
hahhahahah smijesan si , treba ti tv kartica ako to nemas nemozes nista a ako imas onda moja greska al nisi napisao................google je majka znanja...
TV karta ti treba i najbolji je (ja ga koristim) CyberLink PowerCinema!
bosanacz je napisao/la:
hahhahahah smijesan si , treba ti tv kartica ako to nemas nemozes nista a ako imas onda moja greska al nisi napisao................google je majka znanja...
hahahaah ! sta je smijesno ? lik napisao i fino pita ti mu se smijes :S

"Zašto platiti kad možete gledati TV Free PC? Ako imate vremena i know-how, možete definitivno gledati TV na računalu besplatno. Inače, najlakši način je uključivanje komercijalnih članstvo usluga i pristup programiranju TV na internetu sa svojim vlasnički softver koji vam omogućuje da zaobići sve komešanje. To je samo jedno vrijeme plaćanje za doživotno članstvo.

Milijuni su već besplatno gledanje TV PC. Teško je ne obazirati se ovaj oblik TV sa svim svojim prednostima kao što su PC praktičnost, hiljade kanala, kompletna žanrova, no dodatni hardver ili retrofit i slično. Postoje mnogi dobri operateri, ali tu su i mnoge prevare tako temeljito istraživanje prije odlučivanja o vašem motika."

copy/paste :)
bosanacz je napisao/la:
Možeš gledati i sa TV kartom ........ ali koji će ti kada imaš brdo aplikacija za gledanje preko neta...
NIJE_BITNO je napisao/la:
Možeš gledati i sa TV kartom ........ ali koji će ti kada imaš brdo aplikacija za gledanje preko neta...
hmmm koliko ja znam sve ilegalno = zabranjeno... a uglavnom je vecina sto je free ilegalno tj na neki nacin neka vrsta warez-a (ako grijesim ispravite me molim vas) a to je zabranjeno... kupis TV kartu i gledas nema dalje....
Evo ja gledam preko ovog programa JLC's Internet TV po meni najbolji...samo na google-u ukucaš i skineš ........a imaš i ovaj Super Internet TV 7.4 evo link ili ovaj

pass:www.warezwitch.com

;)
nemate Tv-a u kuci pa morate na pc-u, ocigledno bacanje

novca na tv-kartu :D
Poslušaj me.
Gledajući TV na internetu češ potrošiti brdo limita , za te gige , možeš izdvojiti 50KM i kupiti TV kartu i jednostavno završiti to bez ikakvog naknadnog plačanja.prosječna TV-karta košta nekih cca50 KM i uz nju dobiješ program i uputsvo mada je veoma jednostavno.
Kupiš je u IT-Cu ili ComTradeShop-u i ubaciš u računar spojiš antenu i ostalo onda instaliraš program i naštimaš sebi kanale , mnogo jednostavnije nego na TV-u.
Druga mogućnost su monitori koji su ustvari televizori koji se mogu spojiti na računar.Dakle samo u monitor 'utakneš' antenu i imaš TV, međutim takav monitor je cca 600KM , ali u svakom slučaju ako imaš te pare isplati se , jer ja imam takav i veoma je koristan , mogu uključiti u njega PlayStation i kućno kino u isto vrijeme.
Ako želiš linkove i dalje , PM-aj me i dobit ćeš ih.
nadam se da sam ti pomogao , nije c/p.
atdhe.net
http://zomse.com/
http://www.channelchooser.com/
http://www.rojadirecta.org/

Sve provereno radi, ako nemas limita kao stvoreno za tebe.
Ja gledam stalno, sto sport sto ostale kulturne programe :).
Ovo nije TV, ali je TV online :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.