Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Darujem!

305 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.06.2009. u 00:10

Danas mi dodjohu neki shitovi iz njemacke ( cd's & stuff ) i poslali su mi zabunom (valjda) igru WARLORDS Battlecry III .
Znaci dajem cd-key org.

Ja neznam sta bi od toga jer nisam nikakv ljubitelj strateski igara , pa sam odlucio nekome darovati .

Pa et ko voli strategije i ta sranja...nosi brate nevracaj

P.S. : Link sam vidio maloprije i stavio bezveze onako da se nasmijete

Cheers!
Moram preporučiti tu igru, ja bih je rado uzeo ali netreba igram Warlords Battlecry II najjača strategija koju sam igrao.
Jos nisam igrao ali bih volio pokusati
NJapster je napisao/la:
Oca mi ja kontam daruje pi**e on igre daruje :(
odes na dr***t.ba i gledas i molis se da ce neko otvorit ovakvu temu 9-)
cdkey-e daruj kome hoces.... ali je klip beton nema dalje umro sam od smijeha.... show
Daj meni da imam sta igrati preko rasposta presto sam wowa a strategije puno volim igrati.
pa mozes prodati kad vec dajes i da zaradis malo ;) ...a comment na video: hahahaha oplako :D
za idole koji kazu prodaj :

Ja sam igru dobio mukte...znaci nisam je platio , cak sam e mail poslao odakle sam narucio i oni su rekli da je njihova greska da mogu zadrzati igru .
I sada ima ljudi koji "igraju" tj. skidaju pirate sa neta i boli njih , ako je nekome stalo do igranja i ako voli ovaj tip igre radje neka on ima u kolekciji nego da se ja netezem sa nekim svakom oko 20€ .

BTW : Cd key sam dao skali . Jer je prvi mi poslao na PM carobnu rijec molim .

Sry googlyju i ostaloj ekipi koji su pitali isto , vise srece sljedeci put

Cheers!
getiN je napisao/la:
Moram preporučiti tu igru, ja bih je rado uzeo ali netreba igram Warlords Battlecry II najjača strategija koju sam igrao.
Probaj Company Of Heroes Tales Of Valor.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.