Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ode sve u ku**c

99 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 23:09

Eh ovako comp mi sam od sebe zaledi pi**a mu materna. Pa nastavi li ovako ima da ga razbijem. Normala sve radi samo odjednom zaledi i nemogu ga ni rr nista samo istekat iz struje ona dodze do have i radi normala i tako po 10 puta na dan i prije mi se to desavalo i odnio u servis lafo pravili, ali sad se opet isto desava. Comp kupio prije dvije godine znaci nije star nesto. Pomagajte popusicu vam slezenu:*
Virusi ? Hard Disk oštećen ?
"Pomagajte popusicu vam slezenu" - hahahhha

Provjeri da ti ne dolazi do pregrijavanja il te j**u virusi
goginho je napisao/la:
Virusi ? Hard Disk oštećen ?
Ma nema virusa svi mi govore da je to toga drugog do hd ali lafo mi rekli zamjenili smo ga i evo opet brate :*
otvori fino kuciste, uzmi kompresor i ocisti ga.
izvadi bateriju na maticnoj sacekaj 10 sec i vrati je.
sigurno imas prasine na pretek
NJapster je napisao/la:
Ma nema virusa svi mi govore da je to toga drugog do hd ali lafo mi rekli zamjenili smo ga i evo opet brate :*
I meni se ledio itd.,HD mi bio oštećen ...
Sad neznam ...
shoT_ je napisao/la:
Brate to je juce uradzeno i prije toga jedno 2000000000000 puta babinog mi prsluka.

@keno nije do toga :D
upravi je ovaj i meni se to deesavalo isto ali ne 10 puta dnevno jer nisam toliko bio na komp.pregrijava ti se komp jer imas puno prasene pa kuler ne moze da radi svoj posao i on samo stane ne mozes nista raditi na njemu9-)

otvori centralnu(naravno ako ti je garancija istekla) ocisti prasinu sa kulera usisivacem slobodno al dobro ne fuseri pa onda probaj meni je do toga bilo:*:*
shoT_ je napisao/la:
Ima prasine na izvoz..LOL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.