Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Visa problem!

104 pregleda · 11 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 14:34

Imam Visa karticu iz Balkan investment banke koju sam juce dobio i na njoj imam 10 km i kad ocu da se reg na paypal i dodam karticu izbaci mi ovo :
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Sve sam tacno ukucao... molim vas pomoc!
ja mislim da je do pay-pala jer ja vec mjesec dana pojusavam da kupim cabal cash preko pay pala ali isto mi to izbacuje
do paypala 100% nemogu ni ja nista da kupim pokusavao steam odkako mi je hackan i nemogu da uzmem :(:r
L1MA je napisao/la:
do paypala 100% nemogu ni ja nista da kupim pokusavao steam odkako mi je hackan i nemogu da uzmem :(:r
al ja probam direktno steam preko kartice i nece... ne preko paypala i opet nece
e neznam brate da me *ebes ja znam za ovaj svoj problem i

to je kod vecine nez koji *urac rade znam samo nista

nemogu da kupim a valdino mi je sve isao i do banke

provjeravao i sve kaze uredu to paypala je
Jesi li siguran da je to kreditna kartica ili je mozda debitna?
Ako hoces preko neta da placas, onda moras lijepo u svojoj banci naglasiti da ti za to treba dobices kreditnu karticu. Ako samo trazis kreditnu dobijes debitnu. Nije mi jasno zasto to tako rade ali... jbg. neskolovan narod radi u bankama.
Philosopher je napisao/la:
Jesi li siguran da je to kreditna kartica ili je mozda debitna?
Ako hoces preko neta da placas, onda moras lijepo u svojoj banci naglasiti da ti za to treba dobices kreditnu karticu. Ako samo trazis kreditnu dobijes debitnu. Nije mi jasno zasto to tako rade ali... jbg. neskolovan narod radi u bankama. :r
tetka mi radi u banci i ja sam joj reko da mi treba za internet... i jedan moj pajdo ima ovakjvu istu i kupuje preko neta
KurToNinHo je napisao/la:
al ja probam direktno steam preko kartice i nece... ne preko paypala i opet nece
Ja imam Hypo karticu i ne mogu kupovati preko neta, dok prijatelj ima UniCredit i moze sta hoce. Obe su Visa Electron.
nc je napisao/la:
Ja imam Hypo karticu i ne mogu kupovati preko neta, dok prijatelj ima UniCredit i moze sta hoce. Obe su Visa Electron.
Ali ovo je vrlo cudno ja i pprijatelj imamo istu karticu iz iste banke njemu hoce meni nece :(:*:*
Ali ovo je vrlo cudno ja i pprijatelj imamo istu karticu iz iste banke njemu hoce meni nece :(:*:*
Pazi ima razlika izmedju Visa i Visa Electron kartice. Ako su vam bas iste onda nisi unijeo brojeve. Daj prijatelju karticu da je on registruje.
nc je napisao/la:
Pazi ima razlika izmedju Visa i Visa Electron kartice. Ako su vam bas iste onda nisi unijeo brojeve. Daj prijatelju karticu da je on registruje.
hmm iste pootpuno a brojeve sam tacno unio jer kad ne unesem pise nisi unio broj kartice ili securfity code a ovako pise nemozemo potvrdiiti tvoju karticu
hmm iste pootpuno a brojeve sam tacno unio jer kad ne unesem pise nisi unio broj kartice ili securfity code a ovako pise nemozemo potvrdiiti tvoju karticu
Ne znam, ni kod mene ne moze Hypo Visa Electron. Ako skontas kako ide, javi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.