Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Brisanje file-a

87 pregleda · 7 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 11:51

Dobar dan svima. Imam ovaj problem vec duze vrijeme, pa eto da se obratim vama ako mi mozete pomoci.

Ne znam tacno kada, prije oko mjesec dana, skinuo sam neki file s torrenta, medjutim prekinuo sam prije nego sto se zavrsio. Eh sad taj file je ostao na desktopu i ne mogu da ga izbrisem.

Kada probam da izbrisem ili premjestim, pojavi se ovo:

A evo to je taj file:

-------------------------------------------------------------------------------

- Pregledao cijeli google, nigdje rjesenja nasao nisam. Skidao sam mali milion programa za brisanje, i uvijek pise da ne moze pronaci file, jer kad postavim strelicu na file pise 0bytes. Onda na jednom forumu sam citao da ponovo skinem isti file, ali problem je sto ga ne mogu naci na ovom torrent searchu ponovo.

Pa eto sad ako mi vi mozete kako pomoci, bio bi jako zahvalan, i ako admin moze, nek da aplauz onome ko pomogne, a i ako bude trebalo poslat cu mu ja marku-dvije kredita.
Skini sebi sa neta program koji se zove "Unlocker"
Download

Instaliraš ga i svaki put kad te tako blokira da nemožeš obrisati nešto on se pokrene i obrše.....isto vrijedi i za rename itd.

APLAUZ MOLIM !!!
Xtream je napisao/la:
Skini sebi sa neta program koji se zove "Unlocker"
Download

Instaliraš ga i svaki put kad te tako blokira da nemožeš obrisati nešto on se pokrene i obrše.....isto vrijedi i za rename itd.

APLAUZ MOLIM !!!
Aaaaa... znam za unlocker, a nisam ga se sjetio, evo izbrisao sam file, napokon.. Hvala ti puno.

Moze aplauz ovom momku? I lock temu ako moze.
Skini TuneUp Utilities 2009 i sa shredderom obrisi ;)
DL link
Evangelion je napisao/la:
Aaaaa... znam za unlocker, a nisam ga se sjetio, evo izbrisao sam file, napokon.. Hvala ti puno.

Moze aplauz ovom momku? I lock temu ako moze.
jednostavno si mogao uci u safe mode i izbrisati
Ocito ga koristi neki program, koliko ja vidim, torent.Obrisi ga sa liste torenata i vjerovatno ces ga moci obrisati
suiCidal je napisao/la:
Ocito ga koristi neki program, koliko ja vidim, torent.Obrisi ga sa liste torenata i vjerovatno ces ga moci obrisati
Yuuup, jos ako mu se torrent starta na paljenju racunara, to znaci da on taj file ako ima vec seeda, ili ako nema pokusava skinut al ne moze ^^
izadi iz programa torrenta preko kojeg si pokreno .. pise da se koristi taj file znaci izadi iz programa torenta .. i moces poz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.