Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mobitel k750i menu

86 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 11:25

Molim admina da nezakljucaje temu do eko mi fino citko neobjasni dacu aplauz onome ko fino i lejjpo kaze kako da uradim.E vako trebami kako da namejstim menu na k750i recimo citybeat menu ono kada udem u izbornik,k da su ikone drugacije da nist iste ko na k750i da ih promjenim nek linkove daje na pm hitno mi treba pls naci trebami kako da promjenim ikone citybeat da mi bude!.. nisam znao de da stavim temu pa sam je ovjde stavio.Ko kaze kada dobijem 1000 bodova od jarana ako mi neko bas extra kae send cu mu bodove ne sve send cu mu dovoljno da sebi kuopi nes u gamers.ba shopu !1 nadam se da cete mi reci hvala i pozzz! samo nespamajte i sto vise odgovajrate!!

GL ^ HF thx unaprijed!!!!!!!!!!:):(
to ja vec dugo hocu uradit na k550i...to se moze promijeniti kad stavis odredjenu temu...ima nekih odredjenih programa za pravljenje teme sa promjenom ikonica,pretrazivao sam svasta ali ne mogu naci
To možeš preko XS++

Odi na cafe.mobil.hr, tamo imaš detaljna uputstva za flashanje i ubacivanje drajvera, ikonica...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044 imas dole objasnjeno

samo pazi kad flashovo moguce je da dodje do zakljucavanja mobitela
To moze kada fleshujes K750 u W800.

To su takozvane Flash teme. Ono drugacije ikonice i kada ides na nju vibrira. ne bih ti preporucio da to sam radis, posto su vjerovatnoce da ces ness sjebat ogromne, ali eto.
Progooglat cu malo, pa ako sta nadjem za fleshanje, edit cu post
imam isti mob ...

stavis te menue u folder ono files_to_uplad napravis vako foldere

ev

\tpa\preset\system\menu

udes u files to uplad new folder napravis tpa udes u tpa

napravis preset

udes u preset napravis system
udes u system napravis menu

udes u menu i ubacis zeljeni menu .. i onda skines XS 1.5 i udes u njega conectujes se na mob i onda ides FSX i onda start FSX i prati upustva pozz ako treba nesh PM

Post dobio aplauz od vLexinho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.