Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

GAMERS

147 pregleda · 17 odgovora · otvorena 01.06.2009. u 15:33

Pozz gameri sorry zbog druge teme
Evo gledam nekoliko dana vidim samo neke teme bezveze spamera uvjek ima nekazem da sam i ja spamao al odlucio sam se promjenit samo cu odgovorat na one teme koje znam da odgovorim.
Volio bi da banuju admini ove spamere.
Gamers prva verzija je bila najbolja kad je bio bU i ostala ekipa.
Ko se slaze samnom da malo promjenimo gamers da nebude vise ovih dosadni spamera ...
Samo treba uvesti da uz registraciju dostavljas kopiju Licne karte :D
"Gamers prva verzija " se, sine, zvala CSBiH
4rm4n1 je napisao/la:
"Gamers prva verzija " se, sine, zvala CSBiH ;)
Znam ja jarane ...
Tada su bili pravi gameri a ne ko sada...
Na svakoj temi bude barem 5 spamera ..
haha dok je bila gamers.ba prva verzija ti se nisi ni rodio :D
e moj ... sine.... koliko je takvih tema bilo, o tome da se promijeni gamers, kako ce neki clanovi da se poprave i da ne spamaju vise.. pa opet sve po starom :) skoro sve... popravilo se dosta toga.. al ti i pravis spamerske teme, ne primijetis? sta sad.. rekao si nam da neces vise spamati i da hoces da popravimo gamers? sta, kako, kad?

gamers je obicni site gdje dodjes da procitas sta novo, da se nasmijes nekim glupim temama ili postovima, da pogledas sliku dana, po koju vijesti, i da gledas druge kolko imaju postova i bodova i mislis "glaj' ovog spamera ... " a u stvari nekad kad bi pregledao te postove nisu nikako spam...

budi realan, posjecuj site kolko ti je volja, odgovaraj na ono sto znas, nemoj supljirati, kao dobar dobar 10/10, ne znam sta mislis, il najgore od svega bit ce edit :r

et tolko od mene ::)
Davno je proslo vrijeme revolucija
4rm4n1 je napisao/la:
"Gamers prva verzija " se, sine, zvala CSBiH ;)
sine ti si 94 godiste?
A uvjek se nadje neki koji se pravi pametan na svakoj temi a valja gluposti koje ni djeca u vrticu na pricaju.
Primjer, evo trenutno NJapster
Bilo je zaljenja na gamers i to, al ova tema je fkt Major FAIL
znash ono kad svako hoce da bude najbolji??
svako na svoj nacin, a neki hoce da budu najbolji u svemu..
RICHAAMAN je napisao/la:
sine ti si 94 godiste?
Razmisli o ovoj rečenici, možeš svašta shvatiti

Godine nisu parametar pameti, nit su ikad bile!

Da imam 3 il' 14 - briga me. Reči ću koliko imam jer se ponosim sam sa sobom, ponosim se onim što sam uradio i što ću tek uraditi.

To ti je samopouzdanje; vjera u sebe i vjera u svoje postupke.
Kao prvo ovo ti je uzastopna tema.
Kao druga imaš previše gramatičkih grešaka i rečenice nemaju smisla.
Kao treće mislim da previše pametuješ i govoriš nešto spammerima,a ti nisi?
ghostface je napisao/la:
aj idi u pm retarde , ako ce iko ban dobiti ti ces !
majqo mila...
ako vam neide kod kuće, u školi, sa curom , sa roditeljima, nemoj te koristiti gamers da bi odma nekom uputili psvoke tipa glupane, noobe,retardu, ccc , zalosno stvarno na šta je spao gamers a i bosna kao država da se psuje prijeti radi debilnog gamersa i igri uopčenito
4rm4n1 je napisao/la:
Razmisli o ovoj rečenici, možeš svašta shvatiti

Godine nisu parametar pameti, nit su ikad bile! ;)

Da imam 3 il' 14 - briga me. Reči ću koliko imam jer se ponosim sam sa sobom, ponosim se onim što sam uradio i što ću tek uraditi. ;)

To ti je samopouzdanje; vjera u sebe i vjera u svoje postupke. :-*
Ko je sta rekao za pamet , ne sumnjam da si bistar , pametan mali Tesla samo kažem , govoriš momku sine a ti si 94. godište jeli to malo smiješno?;)
yoyeTM87 je napisao/la:
majqo mila...
ako vam neide kod kuće, u školi, sa curom , sa roditeljima, nemoj te koristiti gamers da bi odma nekom uputili psvoke tipa glupane, noobe,retardu, ccc , zalosno stvarno na šta je spao gamers a i bosna kao država da se psuje prijeti radi debilnog gamersa i igri uopčenito
Sta ti meni kralju imas ista pricati , hoces da se poredis sa mnom
Pa da krenemo od kuce , hvala Bogu u kuci mi nije loshe , imam da jedem da pijem koliko hocu i sta hocu...
Sto se tice skole , studiram elektrotehnicki fakultet u Sarajevu , san 90% gamera (koji im se nazalost nikada nece ostvariti)...
Kada je o curama rijec , tu nebi da se hvalim dovoljno je da kazem da sam se sa svojih nepunih 20 god najebo vise nego sto ce pola ovog sajta u citavom svom zivotu...
Sa starcima nije lose , ponekad se posvadjam kao i svi adolescenti ,ali to brzo prodje...

I na kraju sto je nebi nekom djetetu reko sta god zelim , kad on fol nesto prica o starom gamersu , a veze nema ... Koga boli qrac hocel se on promijeniti ili nece , iskreno mene ne interesuje...tako da ja sigurno svoje probleme ne koristim da se izvivljavam na drugima ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.