Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ban

85 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.06.2009. u 00:47

zna li neko neki dobar ban jer neke citere ima nepomazi i dinamicki
znaci ne amx_bann nego nesto jace
Anticheat ?

Hackhunter, HLG...
ma jes dobar ti uglavu? sta igras? non steam ili steam predpostavljam non steam ev ti kratko objasnjenje non steam cs je piratsko sranje i koristi samo ip kao nekakvu ulaznicu da igras dok na steamu je drugaciji sistem tamo imas svoj id i to ti koristi kao ulaznicu da igras i ako ti to banuje nemozes us jer nemozes promejeniti taj id dok je vamo taj ip kao id koji se moze mjenjati i nikad se neces moci rijesiti tog igraca citera e sad ti kontaj ima li ista drugo jedino da stavis neki bjedni ns anticheat nema ti druge imas ono ko na jedite kod joa onaj hackhunter ja mislim da se tako zove al to ti je nista o5 se moze citer provuc buy a steam

EDIT: e jebiga decko skup steam 20 KM ti neznas kolko se cokolada moze kupit za te pare a xD
JBG ja uzmem steam server i ko ce da dodje ?? mogu samo ja i jos 1 da igramo snow :S
ma kad se bana sam kucas u consolu "amx_ban nick perm"
TomY je napisao/la:
ma jes dobar ti uglavu? sta igras? non steam ili steam predpostavljam non steam ev ti kratko objasnjenje non steam cs je piratsko sranje i koristi samo ip kao nekakvu ulaznicu da igras dok na steamu je drugaciji sistem tamo imas svoj id i to ti koristi kao ulaznicu da igras i ako ti to banuje nemozes us jer nemozes promejeniti taj id dok je vamo taj ip kao id koji se moze mjenjati i nikad se neces moci rijesiti tog igraca citera e sad ti kontaj ima li ista drugo jedino da stavis neki bjedni ns anticheat nema ti druge imas ono ko na jedite kod joa onaj hackhunter ja mislim da se tako zove al to ti je nista o5 se moze citer provuc buy a steam

EDIT: e jebiga decko skup steam 20 KM ti neznas kolko se cokolada moze kupit za te pare a xD
2 dobre ili 3 solidne ? cokolade naravno :D
eh vako XD

~ amx_ban
~ amx_banid
~ amx_banip
~ amx_dynban
~ amx_smokeban
~ amx_bann

ja mislim da ti je to to drukcije nemozes banovati osim ako nema steam pa ako ima cheat na steamu banovat ce mu steampowered steam... !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.