Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba is Going Down 2 Fast !

132 pregleda · 17 odgovora · otvorena 30.05.2009. u 22:25

Evo nije moje da se petljam i sve ali sam morao postaviti temu jel me pece savjest :)

Da predjemo na stvar :

Kao sto svi vidite g.ba je propao , zasto ? Ja sam ovdje oko 1godinu cak 2 jos malo , nisam mozda bio tu 6-7Mjeseci bio sam vani i to ..Kada sam otisao bila je stara verzija g.ba ali zato je bilo admina koji vise nikada nece biti na g.ba .Danasnji admini , npr. ja se malo zezam i zezam naravno svi to shvataju kao salu i odma mora biti ban ? Svakome se svidja davni g.ba , tada je bilo sve normalno i sve kao po loju ali sada se raja , misle imaju admina pa je Svemoguc da cacka i da se igra po Profilu . E brate admin ne sluzi za to , admin sluzi da forum sto bolje ugoji i da sankcionise one sto psuju boga i allaha a ne one koje se zezaju pa cak i ne zezaju . G.ba , bio sam svaki dan na njemu po jedno 3-4 Sata dnevno pa cak i vise . Svaku temu sam otvarao bara po 5Puta radi dosade i ubijanja vremena . A sada , evo da kazem govorim naprijmjer iako je to tacno sad ne znam broj toga , na gamersu je bilo (lupam) 50K Clanova a sad mozda nema 30K ili manje . Dobro , uredu , banujte one sto psuju boga i ta sranja , ali nemojte svakog drugog.Na pocetku meni je g.ba bio sve . Znao sam po cijelu noc provest na g.ba sa rajom , sada , samo kazes kritiku on tebe na kura* ti njemu ovo on tebi ono , NEVALJA ! Prije 10Minuta napisao sam kritiku za PS necu da govorim ime .. on odma sta mene boli ku**c ovo ono . Izbrisao sam iz Guestbooka , ne da ofiram sebe nego da ne ofiram njega ... Znaci nikad me nemoze neko iznervirat , ja mu samo zelim pomoci a on j**e mater odma .. Znaci G.ba je propao ( Bez uvrede , Admini)Ali zaista propao ! Mislio sam da ce nesta biti od ovog sajta i nadao se iz dana u dan , ali bezveze sam se nadao tolike dane . G.ba je pun nekakvih bugova i svacega .. kad su normalni admini bili to nije bio ni jedan error niti jedan bug na g.ba , govorim ali sad znaci Propao !
Vecina g.ba je samo na g.ba radi bodova i zajebancije ... Ja sam imao 400Bodova pa sam dao nisu mi bitni bodovi , kao nekome zivot ...

Evo jos jednom moj prijasnji account :

http://www.gamers.ba/profil/elow/

Znam da admini nece ni citati temu a dobit cu ban.Toga zbogom moji drugovi , pozdravljam vas . Prestajem igrati i cs,zato sto mislim da je sve potrosnja vremena.

Nadam se da ce jednog dana admini shvatiti ne samo i admini sta je to g.ba bio !

Jos jednom vas pozdravljam i ugodan boravak za kompjuterom.Jednog dana cete shvatiti da kompjuter vise nije za vas ... Pozz

EDIT : Ako ima psovki a ima , izvinite ..
Samo cu da ti kazem da zadnje 3 godine clanovi nalik teme shoutaju da portal propada. Kao sto vjecna vatra i dalje gori tako i Gamers.ba i dalje stoji. I nisi bio dovoljno ni na novom ni na starom portalu da bi mogao izloziti cinjenicu kako je bilo i kako ce biti, naravno svoje misljenje imas i imas i pravo da ga iskazes sto si i uradio.

P.S. uvijek mozes da se zalis i da trazis sve na "http://www.gamers.ba/kontakt/"

I takodjer da svi idu tamo gdje im je bolje tako ni tebe niko ne tjera da posjecujes site a ipak ga posjecujes i stovise nakon bana si napravio drugi account da bi mogao postati itd. i to ti sve govori.
ne svida ti se... ne dolazi...
previse se jadate za tim starim danima, svijet ide dalje ....
kad mi neko djete dodje pametovat....

pogledaj sebe iz drugog lica ili spec pa ces vidjet ....
Svaka cast za ovo jer sve je istina sto si rekao...
Znaci eo ovdje sam 4 godine sad ce 5-ta,koliko mogu ja da predpostavim od kako je BU dao fatalu ovaj portal da vodi sve ide ka gore i gore...
Nema vise one miline i uzivancije kao prije tj pokvario je CEJF mnogima da budu na ovom portalu...
Toliko od mene ovo je moje misljenje.
Boli tebe, sad imas zivot ^^ XD

GL
abasi je napisao/la:
Samo cu da ti kazem da zadnje 3 godine clanovi nalik teme shoutaju da portal propada. Kao sto vjecna vatra i dalje gori tako i Gamers.ba i dalje stoji. I nisi bio dovoljno ni na novom ni na starom portalu da bi mogao izloziti cinjenicu kako je bilo i kako ce biti, naravno svoje misljenje imas i imas i pravo da ga iskazes sto si i uradio.

P.S. uvijek mozes da se zalis i da trazis sve na "http://www.gamers.ba/kontakt/"

I takodjer da svi idu tamo gdje im je bolje tako ni tebe niko ne tjera da posjecujes site a ipak ga posjecujes i stovise nakon bana si napravio drugi account da bi mogao postati itd. i to ti sve govori.
Brate , Ja sam bio davno na g.ba nisi znao otkada , samo govorim da imam profil od 1-2God . Ja sam imao prijatelja davno je dobio ban ne znam ni kako se zove imao je po 2-3Godine na g.ba a to je bilo prije 1-2God.Tako da se moze reci da sam ovdje oko 4-5Godina ali mislio sam da se ne trebam jos registrovati posto sam bio jos djete i sad sam naravno ali stariji tako da ne znas tacno koliko sam i bio . I g.ba mi je bio zivot ali sada ..
50K članova?

Jedva 31k "nas" ima

I to što kažeš da je GAMERS.ba prop'o. Po čemu to zaključuješ? Po radu admina? Nije. Oni sasvim dobro rade svoj posao, a i ono što rade - ne rade puno jer tu su moderatori koji su, po mom ličnom mišljenju, totalno pravedni i totalno fer.

Stari G.ba? Stari dizajn? Ako je ijedan dizajn bio "dobar" to je ovaj trenutni. Moderan, sexy i jednostavan - kakav i treba bit'.

Raja = jes' malo "oslabila" ali opet, kad skontaš, svi su tu = spy, torq, abasi, trl, fgb (nisam ga viđao u zadnje vrijeme ), wonandrey isto dolazi ali ne posta ništa (izvinite, ne'am živaca da nabrajam svakog' ).

Uglavnom, ako je iko prop'o - to si ti. G.b je trenutno na vrhuncu, broj od 30 hiljada članova koji još uvijek brzo raste je i više nego zavidan, dizajn koji je tako lijep i raja do jaja.

Ako ti se ne sviđa G.ba, jednostavno - idi. Ostavi nas da se družimo.

No offense, al' tako je
Ja sam ovdje 3 godine, prije i jest bilo možda bolje. Mada ni sada nije uopšte loše. Ali ne razumijem zašto postavljaš ovu temu ? Kao da će to nešto promjeniti :/

Ja sam prije godinu dana prestao igrati igara i nenormalno koristiti comp, i zbog toga bih ja trebao "obavijestiti" gamere da nisam više nolajfer.

lmao
peptoOraN je napisao/la:
Brate , Ja sam bio davno na g.ba nisi znao otkada , samo govorim da imam profil od 1-2God . Ja sam imao prijatelja davno je dobio ban ne znam ni kako se zove imao je po 2-3Godine na g.ba a to je bilo prije 1-2God.Tako da se moze reci da sam ovdje oko 4-5Godina ali mislio sam da se ne trebam jos registrovati posto sam bio jos djete i sad sam naravno ali stariji tako da ne znas tacno koliko sam i bio . I g.ba mi je bio zivot ali sada ..
Sam si gore rekao "Ja sam ovdje oko 1godinu cak 2 jos malo" tako da . . .

A i to za zajebanciju sto govoris da se odma ban dobije, mogu i ja kroz crveno svjetlo proci i reci policajcu da sam se zajebavao ali to njega ne interesuje on radi svoj posao i pise kazne tako je isto i sa adminima. Za sve ima postoji mjesto i vrijeme tako i za razne zajebancije i sale.
Kako je propao ba.

Vidis li ovo :

Dok ovo stoji umjesto ovog :

Gamers nije propao
4rm4n1 je napisao/la:
50K članova?

Jedva 31k "nas" ima :r

I to što kažeš da je GAMERS.ba prop'o. Po čemu to zaključuješ? Po radu admina? Nije. Oni sasvim dobro rade svoj posao, a i ono što rade - ne rade puno jer tu su moderatori koji su, po mom ličnom mišljenju, totalno pravedni i totalno fer.

Stari G.ba? Stari dizajn? Ako je ijedan dizajn bio "dobar" to je ovaj trenutni. Moderan, sexy i jednostavan - kakav i treba bit'.

Raja = jes' malo "oslabila" ali opet, kad skontaš, svi su tu = spy, torq, abasi, trl, fgb (nisam ga viđao u zadnje vrijeme :-[), wonandrey isto dolazi ali ne posta ništa (izvinite, ne'am živaca da nabrajam svakog' :)).

Uglavnom, ako je iko prop'o - to si ti. G.b je trenutno na vrhuncu, broj od 30 hiljada članova koji još uvijek brzo raste je i više nego zavidan, dizajn koji je tako lijep i raja do jaja. 8)

Ako ti se ne sviđa G.ba, jednostavno - idi. Ostavi nas da se družimo. ;)

No offense, al' tako je ;)
nisi ni procito temu a lupas , pa je sam rekao kada sam nabrajao hiljade i stavio u zagradi lupam taj broj ?

Nije samo po adminima propao g.ba je propao po svemu . Prije je mogao i internet explorer da koristi g.ba ali danas jedva nekako ..

Ja sam samo rekao svoje , i pozdravljam vas ... Ugodno druzenje !
peptoOraN je napisao/la:
nisi ni procito temu a lupas , pa je sam rekao kada sam nabrajao hiljade i stavio u zagradi lupam taj broj ?

Nije samo po adminima propao g.ba je propao po svemu . Prije je mogao i internet explorer da koristi g.ba ali danas jedva nekako ..

Ja sam samo rekao svoje , i pozdravljam vas ... Ugodno druzenje !
Pa ako si nabrajao, onda je 50K "vrlo blizu" broju od 30 hiljada. Ma nije velika razlika, 20K, ma nije, nikako...

"Prije je mogao i internet explorer da koristi g.ba ali danas jedva nekako .."

Haj mi objasni ovu rečenicu? Molim te.

IE je program, virtualni i neživi. Program pomoću kojeg otvaraš neke stranice. "On" ne može da "koristi" g.ba. Ako je to metafora, objasni je.
Posto doticni decko ni sam nezna koliko je ovdje a kmoli da zna sta zbori tema ide u kantu.
fisker je napisao/la:
Kako je propao ba.

Vidis li ovo :

Dok ovo stoji umjesto ovog :

Gamers nije propao
Super ti je ovo... xd :D:D:D

Gamers nije ni blizu propadanja, uvjek kad otvoris neku temu za 1 minutu bude bar 30-40 citanja... xd
brate G.ba je napravio svoje i on ne moze propasti da je smak svijeta.
To sto ces ti, ja ili neko treci otici je 0 bodova.

I fatal i svi ovi admini ce nekada napustiti ovaj site, ali on ce uvijek ostati. Eto kolika je frka bila kad je ridle otisao, pa poslije 1-2 sedmice sve opet rega.
To ti je tako i nema druge - nove generacije - novi clanovi.

Ovaj portal je postigao uspjeh htio ti to priznati ili ne. I to da ce on propasti su nebuloze

Sad da admin sve banuje, opet bi se svi regali i krenuli od nule - tako da je ovo bespotrebna tema.
4rm4n1 je napisao/la:
50K članova?

Jedva 31k "nas" ima :r

Raja = jes' malo "oslabila" ali opet, kad skontaš, svi su tu = spy, torq, abasi, trl, fgb (nisam ga viđao u zadnje vrijeme :-[), wonandrey isto dolazi ali ne posta ništa (izvinite, ne'am živaca da nabrajam svakog' :)).

Uglavnom, ako je iko prop'o - to si ti. G.b je trenutno na vrhuncu, broj od 30 hiljada članova koji još uvijek brzo raste je i više nego zavidan, dizajn koji je tako lijep i raja do jaja. 8)

Ako ti se ne sviđa G.ba, jednostavno - idi. Ostavi nas da se družimo. ;)

No offense, al' tako je ;)
Istina....mada ne sve ali vecina je istina.
ja sam na g.ba nekih 3 godine ili 4. neznam ni sam. Imao sam acc. Chulle ( OVAJ) i Wizzard (Hackovan). Koristio sam jos jedan ali su ga nehotice izbrisali kad su stavljali ovaj dizajn.

Mogu reci da je ovaj look prejak. Malo kopiran ali ipak je jak. Koji bug ima al to je sve lako rjesiti. Ali iako je ta sva raja tu....oni nepostaju ko prije, Rjetko vidim post spy-a, ili Lava ( ipak on malo vise). nema tu vise Dine. Wertu je oso. deasthans i onaj sto mu je uzet admin jer je sam sebi stelo bobe. Znam kolko je prije g.ba bio pop. u mojoj skoli, mahali. Izadjem van, svi smaraju,.....daj boba......jesi vidio onog idola. Sad u mojoj skoli JEDAN frajer kojeg znam ( od 17) je jos aktivan u smislu da cita teme ali nespamma :P
Jednostavno administracija NIJE kriva vec memberi. Nece admini da zapocinju teme,u kojima se moze razgovarat. To je nas zadatak. Mi se trebamo da mjenjamo!!! Niko drugi.

ZIVIO GOVORNIK ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.