Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Wallpaper

192 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.05.2009. u 20:09

evo ga , nadam se da odgovara , nisi rekao koje boje i to pa evo nesto na brzinu.

getiN je napisao/la:
Izvoli brate..
E brate mos i meni napraviti samo da nebude toliko svijetlo i da pise Hyperactive netreba ono klan wallpapers TNX !
FrixioNz je napisao/la:
E brate mos i meni napraviti samo da nebude toliko svijetlo i da pise Hyperactive netreba ono klan wallpapers TNX !
Evo brate,btw. daj mi msn na pm da te add jer me neas na novom msn

pogresan podforum ... ^^

Post dobio aplauz od Cage

getiN je napisao/la:
Evo brate,btw. daj mi msn na pm da te add jer me neas na novom msn

E hvala ti na trudu al samo da te pitam ako mos ovo hyperactive da bude Bordo a pozadina na ovoj liniji dje pise hyperactive narandjasta ja pls i da ispod hyperactive pise team
Bude edit za 5 min - pola sata (ako se odem tuširat' pola sata )...

Ev' radim...

EDIT:

getiN je napisao/la:
Izvoli brate..
Jos si Toy :)

Napravio bih ti ja jedan rad samo da nisam izbriso PS na kompu.Imam mozda 20-30Brusheva.A koliko vidim ti imas preko 300 :)

Samo koristis brusheve , brush pa brush pa brush.Dosta vise tog brusha ! Pokusajte raditi nesto sa layerima i layerima a ne sa brushevima i brushevima .. !

Ne svidja mi se nimalo , sve sto mi se svidja su Font Slova .. I to mozda malo potaskano ..

Nabavit cu PS pa cu ja uradit jedan rad da vidis da nema ni 2Brusha ..

EDIT: Ovo shvati kao kritiku ne kao pljuvanje .. i Nadam se da ces jednog dana shvatiti da brush nije sve ..

EDIT : Biggie , pls no your comment ..

2/10 Od mene za trud .

Sjedi 2 !
peptoOraN je napisao/la:
Jos si Toy

Napravio bih ti ja jedan rad samo da nisam izbriso PS na kompu.Imam mozda 20-30Brusheva.A koliko vidim ti imas preko 300

Samo koristis brusheve , brush pa brush pa brush.Dosta vise tog brusha ! Pokusajte raditi nesto sa layerima i layerima a ne sa brushevima i brushevima .. !

Ne svidja mi se nimalo , sve sto mi se svidja su Font Slova .. I to mozda malo potaskano ..

Nabavit cu PS pa cu ja uradit jedan rad da vidis da nema ni 2Brusha ..

EDIT: Ovo shvati kao kritiku ne kao pljuvanje .. i Nadam se da ces jednog dana shvatiti da brush nije sve ..

EDIT : Biggie , pls no your comment ..

2/10 Od mene za trud .

Sjedi 2 !
DŽES PS MASTER!

Biće nešto od ovoga, edit...

EDIT : Ni meni se ne sviđa njegov rad zbog brusheva ali se neću žaliti na forumu obrati mu se na GB ili PM i riješite stvar

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.