Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hattrick-Iskusniji

157 pregleda · 10 odgovora · otvorena 30.05.2009. u 19:49

Ev nakon malo neaktivnosti danas sam ponovo usao na klub u hattricku.Neko vrijeme je igrao prijatelj(tacnije do danas ujutru :D) pa je ucinio neke promjene.

Glavni razlog zasato se obracam ovdje jeste sto mi treba savjet,ili bolje reci tutorial :D onih iskusnijih menadzera sta sada uraditi.
Evo kako situacija izgleda:

Stadion
Ukupni kapacitet: 63 500
Stajaća mjesta: 40 000
Sjedišta: 16 000
Natkrivena sjedišta: 6 000
Sjedišta u ložama: 1 500

Ekonomija
Novčana sredstva: 8 681 313 marka (8 504 971 marka)
Sponzori: pali u sevdah

Prihodi kada neigram kao domacin su 275.710 KM,a troskovi 452.000 KM.

Kada igram kod kuce na prihode dodajte jos 500.000 KM od stadiona.

Osoblje
Treneri golmana 1 3 600 marka
Pomoćni treneri 9 32 400 marka
Sportski psiholozi 4 14 400 marka
Glasnogovornici 7 25 200 marka
Ekonomisti 3 10 800 marka
Fizioterapeuti 8 28 800 marka
Doktori 9 32 400 marka

Postava

Znaci svi ovi igraci u veznom su oko 30 godina a napadaci imaju oko 28.

Od treniraca nema nista,znaci prodao je sve.Trenirao sam odbranu.

Trener je dobar.

Eto sta vi predlazete da uradim.Fino napisite korak po korak i dajte objasnjene.

Hvala i plz no spamm.
odma daj otkaz tim trojici ekonomista netrebaju ti vishe ;)

od tih para sto imash kupi sebi veznog,sto mladje to bolje,

mozes ih kupiti vishe 2 ili 3 igratja ,ali da su mlada i treniraj vezu ;)

predji u formaciju 3-5-2 ;)

sretno brate :)
Kupi mlada i prolazna krila (do 18 godina, oko 200 000 KM)
Treniraj ih jednu ili dvije sezone do ranka impresivan ili izvanredan
Prodaj ih i zaradićeš oko 5 000 000 maraka za obojicu
Kupi potrebne igrače i nova krila za treniranje ili ako si imo drugu dvojicu nastavi trening sa njima...
Igrači iznad 22 godine slabije primaju trening, a krila ga najbrže dobijaju, pa eto...

EDIT: Doktori ti trebaju samo kad ti je neko povrijeđen, a onako samo džabe primaju platu...
Pošto vidim da si u velikom plusu kupi dvojicu eksta igrača od po... 3 000 000 maraka
Igrači su solidni, kad dođu do godina 33-34 prodaj ih kupi mlađe (ne puno mlađe)
Biggie je napisao/la:
Kupi mlada i prolazna krila (do 18 godina, oko 200 000 KM)
Treniraj ih jednu ili dvije sezone do ranka impresivan ili izvanredan
Prodaj ih i zaradićeš oko 5 000 000 maraka za obojicu
Kupi potrebne igrače i nova krila za treniranje ili ako si imo drugu dvojicu nastavi trening sa njima...
Igrači iznad 22 godine slabije primaju trening, a krila ga najbrže dobijaju, pa eto...

EDIT: Doktori ti trebaju samo kad ti je neko povrijeđen, a onako samo džabe primaju platu...
Pošto vidim da si u velikom plusu kupi dvojicu eksta igrača od po... 3 000 000 maraka ;)
Igrači su solidni, kad dođu do godina 33-34 prodaj ih kupi mlađe (ne puno mlađe)
Svidja mi se to sto kazes.

Znaci kratke crte:

-Mrsh ekonomisti
-Mrsh doktori(dok se neko nepovrijedi)
-Kupit 2 igraca do 18 godina sa glavnim skilom Krilo i to minimalno prolazno.
-Trening stavit na krila.
-Kupit dva igraca e sad na kojim pozzicijama?
ZuZa3 je napisao/la:
Svidja mi se to sto kazes.

Znaci kratke crte:

-Mrsh ekonomisti
-Mrsh doktori(dok se neko nepovrijedi)
-Kupit 2 igraca do 18 godina sa glavnim skilom Krilo i to minimalno prolazno.
-Trening stavit na krila.
-Kupit dva igraca e sad na kojim pozzicijama?
brate za mene je veza puno bolja od krila..bolje ti je kupi vezna 2-3 igratja i njih treniraj,imat ces veci posjed lopte,vetji timski duh,a i veza ti je najjaca ;) i formacija 3-5-2

orrreee :D
Pa dobro ima smisla sto sto govoris jer cu tako trenirat 3 igraca umjesto 2,ali sporije :D

Nadam se da ce jos neko odgovorit.
Hvala svima dosad :D
NeLe_BHF je napisao/la:
brate za mene je veza puno bolja od krila..bolje ti je kupi vezna 2-3 igratja i njih treniraj,imat ces veci posjed lopte,vetji timski duh,a i veza ti je najjaca i formacija 3-5-2

orrreee
Veznim igračima treba 12 sedmica (onima sa skilom prolazan i 17 godina) da se podignu na veći nivo, a krilima samo 5,6, što se tiče toga, kupi i trenera, dobrog sa lošim, ili slabim vodstvom, što se igrača tiče kupi ih na onim pozicijama na kojima ti fale...

Ko kaže da je veza najjača? Svaka pozicija je dobra, to si trebo shvatiti čitajući vodič za početnike (koji je jako sadržajan)

Eto ne igram hattricka, igrao sam prije i bio sam u III ligi ali sam zbog mojih glupih odluka morao odustati od jako perspektivnog kluba
Biggie je napisao/la:
Veznim igračima treba 12 sedmica (onima sa skilom prolazan i 17 godina) da se podignu na veći nivo, a krilima samo 5,6, što se tiče toga, kupi i trenera, dobrog sa lošim, ili slabim vodstvom, što se igrača tiče kupi ih na onim pozicijama na kojima ti fale...

Ko kaže da je veza najjača? Svaka pozicija je dobra, to si trebo shvatiti čitajući vodič za početnike (koji je jako sadržajan)

Eto ne igram hattricka, igrao sam prije i bio sam u III ligi ali sam zbog mojih glupih odluka morao odustati od jako perspektivnog kluba
nije frka brate.... neka i on malo razmisli i procita :

Vezni igrači:
Posjedovanje dobrih veznih igrača na pozicijama veze su ključni sastojci skoro svih uspješnih ekipa. Mnogo koriste i svoje vještine dodavanja i odbrane.

sretno brate
Hvala na odgovorima.Pomogli ste mi i postigao sam ono sto sam trazio :D

Moze LOCK,al i nemora mozda bude jos koji savjet.
Et bilo bi fino po jedan aplauz momcima.
MA samo odbranu treba trenirat :)
trenera golmana 2

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.