Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gather(i)

213 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.05.2009. u 08:36

Dobar dan!

Ovo je opcija ili pojam kako god hocete, o kojem se moze puno pisati. Medjutim ja cu ovo skratiti i objasniti vam u cemu je problem.

-Svaki dan vidjate teme s naslovom ili u smislu ovoga "CW" , "oce ko cw" , CW-3 igraca, itd.

Kada vidim ovakvu temu smuci mi se a valjda i vama ostalim koji ne otvarate cesto ovakve teme nego jednom u godini.
Stvarno mi je zao admina koji su se mucili da ubace opciju Gather ako je nece niko koristiti.
Samo zauzima prostor na pocetnim tabovima (ili kako se to vec kaze).

-Nadam se da je ideja teme odlicna i da cete svasta pisati o ovome i prijedloge,pohvlae,kritike.
-Stavio sam u IF posto ima onih debila koji se javljaju i omalovazavaju pokretaca teme a tema je stvarno diskutabilna.

by unLz
Isto je kao i sa opcijom "Chat".

Ja, torq7u i jos neki lik, zaboravio sam ime, smo visili na chatu i nikog nije bilo. S početka, pun chat, jedva uđeš, al' se vremenom zapostavljao i često je pisalo "Chat (0 korisnika online)".

Odma' sam na početku rekao da će biti tako i sa Gatherom pa...
ejj unlz razumi nest ja sam prije neku sermicu stavio da mix-am steam beze na gatheru napiso da se mora imat steam i nakon pola sata usla 2-ca i kazu mi nemamo steam ali smo doslo da se zezamo dopisujemo pa kad vi pocnete mi cemo izac :S WTF
eto ja mislim da onu opciju gather niko ne gleda nikad
i samo se koristila kad smo mix-ali dan ili dva kad je tek napravljen Gather to je od mene zdrao
Da se uvede pravilo permaban-a za autora teme i -100 bodova za svaki odgovor, nebi bilo takvih tema, vec bi se gather koristio.

Primjetio sam da sto sam vise dobar prema vecini clanova, to su oni gori, ali zato kada podjelim po 15 samara u temi, onda su svi fini i ulizuju se da im dam aplauz. Bez kazne nema nicega, a sto je kazna veca, to su clanovi bolji.
Sto bi moj dobar prijatelj rekao, ovaj narod je obicna stoka.
Sve propada na g.ba kao i ovo ..

Jer nece niko da radi na sajtu....

Sto se mene tice Riddle je uspio malo drzat sajt i bio je najaktivnij al kad je otiso opet po starom niko nezeli da se trudi...

I sta kod novo dode odma i propadne kao i gatheri
Pleasure je napisao/la:
Sve propada na g.ba kao i ovo ..

Jer nece niko da radi na sajtu....

Sto se mene tice Riddle je uspio malo drzat sajt i bio je najaktivnij al kad je otiso opet po starom niko nezeli da se trudi...

I sta kod novo dode odma i propadne kao i gatheri
Nista ne propada,vec je na vama da koristite ono sto vam je ponudjeno a na nama je da saniramo vase gluposti i etc.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.