Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

:(

205 pregleda · 16 odgovora · otvorena 28.05.2009. u 18:49

Sasvim slučajno javio mi se ovaj korisnik i počeo me vrijeđati. Ja sam mu odgovorio na Bosanskom jeziku , on je meni rekao da sam nepismen. Ja sam veoma , ali baš veoma duboko uvrijeđen i povrijeđen. Šta već nisam , ja sam se izgubio kad sam pročitao ovu zadnju poruku. Molim vas admini , riješite ovo.

kthxbai!

stvarno je pretjerao...

predlažem najstrožije kazne
sto nas boli qurac ? kad ti nama psujes boga mi nista normala aj ne seri ba jasone .. ti nama psujes ovde svaki dan boga tebe treba ban ! a tebi neko kaze da si nepismen i odma se ljutis razmisli bil se mi trebali ljutit ?
Nesvatam te ... Meni psovali pa se nisam bunio, on tebi rekao da spamas, pa ? Sad treba ban da dobije ? :S ne kontam te ...
Ovakve likove treba banip da nemoze vise prismrdit g.ba idoli neznam sta su objesiti govna..:S (konta nabiti popularnost vrijedjajuci clanove):*
Vrijedanje ban 7 dana...

Jason to mi je nesto poznato....xD
de jason Allahati malo ohladi i ti ;) pretjerujes jbt

dosadio si i Bogu i narodu :(
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
sto nas boli qurac ? kad ti nama psujes boga mi nista normala aj ne seri ba jasone .. ti nama psujes ovde svaki dan boga tebe treba ban ! a tebi neko kaze da si nepismen i odma se ljutis razmisli bil se mi trebali ljutit ?
xd sto ti meni sliku uze :D
Neznam za njega ali znam za korisnika DarkWarior24 lik ne može biti dosadniji !? :(

Ja napravim klan lik pita da uđe ja ga pustim ?

Za par dana lik izađe iz klana i psuje mi sve redom :( niđe veze !

Ja mu kažem da ga niko nije pozvao u klan on mene vrijeđa :(

Za par dana lik me moli da uđem u njegov klan :( doslovno moli :(

Iskuliraj Jasone ... I meni svasta salju .. Samo sto se ja nemam ovdje kome zaliti sto je neko meni reko " MRS U PM " itd .. A i druga opcija nafatati u gradu nekog nema smisla jer ovaj site ima 70 & maloljetnika prema tome KULIRAS i normala !
adel malo fura
D kao debili
Pa i meni je psovao neki balavac pa ništa,neki budu banovani a neki ne,jadno :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.