Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Preporučite igru

107 pregleda · 7 odgovora · otvorena 28.05.2009. u 13:17

Svi znate danas je 28maj ako se nevaram :P i svi znate novi če mjesec i restartuje se limit,a meni ostalo oko 4GB pa ako neko može preporučiti neku igru da downloadujem 1-3GB da je teška, neka dobra avanturistička baš dobra za prekucavu btw još bolje ako ima i link, može i torrent.
Hvala.
Avanturistička...

Grim Fandago
Dracula
Monkey Island
Sinking Island, ako se sjetim još biće.

@GetIn - probaj sa SWAT 4

@Ovi ispod - pa pitao je dobru AVANTURISTIČKU igru, ne RPG ili FPS
pa bolje igraj preko interneta ovako neke s rajom .. npr
Cabal
Mu - Online

i tako te neke RPG ..

P0zz , to ti je moj prijedlog ..
ako hoces dobru avanturu predzi limit xD imas KUNG FU PANDA ona je negdje oko 4,32 gigabajta veoma je zanimljiva prelazi se ako hoces evo ti link http://isohunt.com/torrent_details/76424325/kung+fu+panda?tab=summary
Imas takodjer prejaku avanturu Dinasty wariorrs neznam koliko iznosi gigabajta... takodzer imas tu i Oblivion ali ona mislim iznosi puno vise od 3 gigabajta ... imas i DIABLO 1 2 i 3 ... znaci nevjerujem da ces naci neku dobru igru za 1-3 gb al ajde ....
Meni ostalo još 8 giga,ajte meni preporučite neku dobru igru pucačinu il strategiju pls,sry za offtopic
Atif je napisao/la:
ako hoces dobru avanturu predzi limit xD imas KUNG FU PANDA ona je negdje oko 4,32 gigabajta veoma je zanimljiva prelazi se ako hoces evo ti link http://isohunt.com/torrent_details/76424325/kung+fu+panda?tab=summary
Imas takodjer prejaku avanturu Dinasty wariorrs neznam koliko iznosi gigabajta... takodzer imas tu i Oblivion ali ona mislim iznosi puno vise od 3 gigabajta ... imas i DIABLO 1 2 i 3 ... znaci nevjerujem da ces naci neku dobru igru za 1-3 gb al ajde ....
Blago tebi , imas diablo 3... daš mi link da download...
getiN je napisao/la:
Meni ostalo još 8 giga,ajte meni preporučite neku dobru igru pucačinu il strategiju pls,sry za offtopic
Warcraft 3 - Prejaka meni , igram ja preko neta , nekad dote a nekad ono normalno sa browNetom

Combat Arms - pucacina , pucaj sa silveR - om , spY - om i ostalima ^.^

Euro Track Simulator - Vozis kamion po Baceloni i Drugim drzavama.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.