Re:
--------------------------------------
brate ne znam ono najbolje bi ti bilo kad bi vec trazio sponzore da prvo pitas za sponzorstvo nekoga iz uze obitelji ko drzi neku radnju ili gril ili nesto... to ti je za pocetak najpametnije i najpouzdanije a i + to ti je obitelj i shvatice svaku glupost za koju ti trebaju pare

, onda najbolje da prosetate "klanski" po svim objektima koji imaju veze sa informatikom, internetom i to tako... pokusaj uljudno da im objasnis o cemu se radi i NON STOP PONAVLJAJ DA CE I ONI IMATI KORISTI OD SVEGA TOGA (fol reklamirat ce te ih na stranici, nositi njihove tagove na majicama i kapama koje ce te sami napraviti

), ako i to ne upali onda recite "MI CEMO KOD VAS NARUCIT NEKI DIO KOJI NAM JE POTREBAN (MISA ILI SLUSALICU ILI BILO STA MODEM AKO NEKOM TREBA

) A ONI CE DA VAM ZBOG TOGA STO STE BASH KOD NJIH TO NARUCILI SPONZORIRATI NEKI DRUGI DIO POTREBAN VAMA (NARAVNO JOSH UVIJEK IH REKLAMIRATE

" ...
et nekako tako da pokusate, u nas je do neke mjere i upalilo... samo brate vjeruj da je najvaznije da non stop budes uljudan i kulturan , sto znaci da nema ono "idi ebi *****" i "sipu racku" i tako to i stalno ponavljaj da ce i njihova firma biti reklamirana po citavom balkanu i da ce oni imati veliku korist od toga!!!
Naravno ima josh mnogo "taktika" ali otom potom.. jednom kad se sretnemo dogovorit cemo se...
nadam se da sam iole pomogao nekome...
pozzz svima

--------------------------------------
u sarajevu ce te svako otjerat u pm !!!