Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Google pretrazivac!

66 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.05.2009. u 21:46

Kako mogu da postavim moj sajt na google pretrazivacu... tj. da preko google mogu naci adresu mog sajta :D

Hvala svima..

ukucas ime svog sajta
epicinho je napisao/la:
ukucas ime svog sajta :(
zar ne trebam prvo da ga prijavim ili sta vec na google! to me interesuje... kako to...
be_pro je napisao/la:
zar ne trebam prvo da ga prijavim ili sta vec na google! to me interesuje... kako to...
Ne.
Keywords , ako ti je keyword sajta : mali muslimansko katoličko pravoslavni dječaci , kad neki profesor ukuca to u google.com , izbacit će mu tvoj site naravno. Završio bi u policiji ako neki fed nađe tvoj site. :D al' bitan je feeling , ne ? :D

Or u can jednostavno submitat site na google ono radi ha hu tamo vamo google adds.

be_pro je napisao/la:
ne ide to tako...ne dodajes ti svoj site na google... google korsiti software koji se zove spider ja mislim i on 24/7 "hoda" po netu i trazi nove siteove i dodaje ih automatski u googleovu bazu podataka...

ako zelis da vidis da li je tvoj site vec u bazi podatak onda idi na google i ukucaj site:pa URL tvog sitea i vidi da li ce ti se pojaviti... ako ne onda ti jos nije dodan...

:$ thx
Evo:

http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.