Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ronaldo i Ronaldinho- Edin Dzeko

152 pregleda · 16 odgovora · otvorena 25.05.2009. u 21:01

Svađaju se Ronaldo i Ronaldinho ko je bolji fudbaler. Kaže Ronaldinho Ronaldu: „Ma ja sam za tebe kralj fudbala“. Ronaldo mu odgovara:“ Ma ja sam za tebe Edin Džeko“!

Ovo je jedan vic,koji nakon sto je Dzeko zadivio svijet svojom igrom,kruzi cijelom BiH a i sire.

Ovo je dobar primjer za jednu diskusiju o ovome momku i njegovoj buducnosti pa se nadam da cemo zajedno diskutovati o ovome.

a sta trebam rec ?
Pa zapravo to je istina. Kao sto sam negdje procitao, Ronaldinho uopste neigra u Milanu, a Ronaldo se izgubio u Brazilu.
Talenat nasih reprezentativaca je dosao do punog izrazaja, ove sezone. Sada bi bilo steta da Dzeko ode bilo gdje osim u Englesku, Ibisevicu bi najbolje bilo da ode u Italiju, a Salihovicu i Misimovicu u Spaniju.
Ti nisi kompetentan da dizes diskusiju za Edina Dzeku. On je sve rekao time, sto je nosio zastavu poslije tekme
FAIL kasnis samo jedno 2 mjeseca ccc idi zuri u mjesec il tako nes
Dzeko je zaista zablisto u ovoj sezoni zajedno s Ibisevicem (al se on nazalost povrijedio) i bilo bi dobro da ode u neki srednje jak klub jer ako ode u milan inter chelsea man utd i sl klubove tesko da ce imat puno prostora tako da je bolje za njega da ode u neki klub kao sto je bayern i sl jer ima tu za njega buducnosti
Vic ne da je glup , nego ne znam :(
www.vicevi.net idi pa spamaj :)

Ne kazem ja ništa za dzeku ko igraca , on jest igracina :)
Al eto šta ti je naš fudbal kad nisu prepoznali takvog talenta :(
U zelji ga zvali kloc, govorili da se lopta samo odbija od njega , a sad n1 u bundesligi , i otjerali ga ko psa nakog , al lik opet izjavio da bi igrao za zelju :)
Edin Dzeko vjerovatno na ljeto ode u Chelsea za 25m Funti...6 mjeseci ga prate engleski tacnije chelsijevi skauti i preporucuju ga chelsiju da ga kupe sto ce vjerovatno i uciniti...a lik owna inace :D
Vic iz magazina weeekend :/ al nema veze :D Dzeko <3
xEnoNz je napisao/la:
FAIL kasnis samo jedno 2 mjeseca ccc idi zuri u mjesec il tako nes
Izvinite zbog posta al ovo te moram pitat...

Jel tebi Lionel Messi aKa ALEXEY1h il ti ga smk idol ?
cuo sam taj prije pocetka rata

kasnis ko teletekst
little je napisao/la:

ma ja znam ja za tebe jesi ti slucajno cuo za ovaj vic nekad davno il tek sad

malo zaostajes za ostalim al haj stices ti to
little je napisao/la:

plg idol shuti :)

Džeko malo rec jak ?
Cuo sam za to xD

Ma dzeko najjaci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.