Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

DJ

159 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.05.2009. u 17:37

Posto vidim da vas je ovaj Tiesto zaludio, interesuje me...

Sta DJ radi na bini da ga svi idu gledati, sta treba raditi DJ da bi bio virtuoz, da li on sklada svoje ili obradjuje druge pijesme.... Objasnite mi sve.

Bio sam na koncertu Rolling Stones-a u Beogradu i Deep purple-a u Sarajevu i to razumijem ali to s DJ-em mi ne ide u glavu.
www.thedjlist.com
malo pogledaj o tiestu...
Dodje dj na binu ubaci dva cd i mixa muziku na mikseti nekad svoju nekad obradi znaci ubaci nekih boljih ili losijih efekata sve zavisi uglavnom progutas dva tri eksera i neces ni skontati ni prelaze ni cija je pjesma samo neka udara
DJ-evi su kompozitori novog doba i moderne muzike ko sto su u klasici prije bili mocart, betoven itd. koji su koristili prirodne a DJ-evi elektronske instrumente.

DJ-evi prave svoje kompozicije ali i remixe za druge izvodjace svih zanrova muzike.

;-)
da ali zato tiesto i jest broj 1 DJ u svijtu jer dobro mixa od neke pjesme napravi cudo ipo, Trance4ever
Jarane, moras imat Bogovski play list
Morash osjetiti Tiestovu muziku, kad osjetis, onda ces znati u cemu je caka..

Svaki put kad sam uradjen i cujem tiesta, najezim se jarane, feeling je je***o dobar .. je***a satisfakcija
AlienzZ je napisao/la:
Morash osjetiti Tiestovu muziku, kad osjetis, onda ces znati u cemu je caka..

Svaki put kad sam uradjen i cujem tiesta, najezim se jarane, feeling je je***o dobar .. je***a satisfakcija :)
Sta znaci "uradjen"?
dr_house je napisao/la:
Sta znaci "uradjen"?
To znaci da si pod dejstvima nekih zabranjenih sredstava.. vutra, skank, hasis, speed .. zavisi sta volis
AlienzZ je napisao/la:
To znaci da si pod dejstvima nekih zabranjenih sredstava.. vutra, skank, hasis, speed .. zavisi sta volis :D
dr. House likeeeeee......

Cuo sam Adagio For Strings i lijepo zvuci...........
dr_house je napisao/la:

Poslusaj i ostale.

Lethal Industry
Traffic
Insomnia
Beautiful Things
Power Mix

imas pjesama masu jarane
dr_house je napisao/la:

Adagio for strings i elements of life njegove najjace pjesme dignu mi adrenalin nenormalno poludim, sav se najezim

poslusaj Love comes Again jes da je stara al mocna isto od njega
i jos neke pjesme od njega
Bass
Tears from the moon
Tarantula
Insomnia (njegov mix)
Traffic
i skini njegove koncerte meni je najjaci njegov novogodisnji koncert aaaaa

et toliko od mene :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.