Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nokia 6708

57 pregleda · 3 odgovora · otvorena 25.05.2009. u 14:26

eh ovako imam Nokiu 6708 i radila je normalno, samo najednom kada pritisnem na displeju nesta ono otvori suprotno, kao da je screen tach pobjegao u stranu, isao sam kod servisera ali on trazi previse para samo da pogleda telefon... ako je neko imao slican problem pls help:P
lol nosio si u servis i puno para , sad trazis od nas pomoc da ti mi dzaba pomognemo omg ti se nadas da ce ti neko pomoci , pljuni pare i bice uredu

Post dobio šamar od Wertu

neddie je napisao/la:
lol nosio si u servis i puno para , sad trazis od nas pomoc da ti mi dzaba pomognemo ;D omg ti se nadas da ce ti neko pomoci , pljuni pare i bice uredu :r
trazi puno para samo da otvori telefon, a popravak je druga stvar...dat cu za popravak, pa ako je neko imao slican problem da znam u cemu je stvar...necu da platim ruke, a da mi se ne popravi mob:S:S:S
neddie je napisao/la:
lol nosio si u servis i puno para , sad trazis od nas pomoc da ti mi dzaba pomognemo omg ti se nadas da ce ti neko pomoci , pljuni pare i bice uredu
u večini slučajeva je da je displej vise od pola cijene mobitela .... btw ako ti imas pare nema svak zato se primiri malo !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.