Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Trazi bug ?

163 pregleda · 9 odgovora · otvorena 25.05.2009. u 11:45

Izvinite na temi , ali me zanima da li je samo do mene ili do jos nekoga ? kad upisem nesto u Trazi pise da nema nista uvezi toga? samo ispise neke vijesti dole :S ?
AKo koristis mozzilu reinstall je izbrisi cache CTRL+R i onda pokusaj meni je normala!
omg sve tema do teme ... Nije nego ne znas napisat u search fino ... a ovaj search na gba qrcu nevalja !
Rexon je napisao/la:
AKo koristis mozzilu reinstall je izbrisi cache CTRL+R i onda pokusaj meni je normala!
Nisi u toku

BTW: NE radi opcija tazi (: !
lol... tema nepotrebna neki dan je neko napisao... sve je prebaceno u kantu zbog virusa na g.ba tako da nemozes nista naci...
FAIL

Neki virus, martuz.cn ovako nešto, je "zahvatio" gaymerse i kemo (ja mislim da je on) izbrisao sve prošle teme zbog tog virusa.

Da si prije bio primjetio bi da se gaymers otvarao sporije i dole kad se loadiralo pisalo je "martuz.cn".

Znači...use google for searching !
4rm4n1 je napisao/la:
FAIL

Neki virus, martuz.cn ovako nešto, je "zahvatio" gaymerse i kemo (ja mislim da je on) izbrisao sve prošle teme zbog tog virusa.

Da si prije bio primjetio bi da se gaymers otvarao sporije i dole kad se loadiralo pisalo je "martuz.cn".

Znači...use google for searching !
Aj fino :)
virusi napadju gejmerse
hahaha
Ja mislim da je Kemo obrisao sve teme zbog virusa koji je nedavno napao g.ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.