Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

cs server i server masine...

146 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.05.2009. u 16:59

dali je moguce napravit serevr ako imam dobar komp i adsl konekciju i naravno hosting sto se dobije uz adsl..ftp,baza podataka i tako,,
neki su mi rekli da mi treba serevr masina...
moguli od svog kompa to napravit ako ne,..
koliko kostaju srver masine da bi mogle hostat serevr 15 igraca,, i gdije ih mogu kupit..
molim vas pomozite treba mi serevr a nezelim ga iznajmiti zelim da imam svojj...spreman sam potrosit odredzenu sumu novca
Dosta sa tim temama, mogu ti ja dici server, ako ti treba javi mi se na pm, masina from bjeljina, terranet tjus 

Post dobio šamar od Cage

cekaj sace biti edit ja mislim najjeftiniji hosting,ime sam zaboravio jer imam na kompu mrsko mi traziti bgm

Ping ne prelazi 50 znaci max 50 u prosjeku

Cjenovnik CS 1.6 hosting usluga:

Uz svaki kupljeni server dobijete teampeak server ako vam je potreban.

PubLiC Serveri :

- CS 1.6 16 +2 slotova 26 KM

- CS 1.6 18 +2 slotova 29 KM

- CS 1.6 20 +2 slotova 32 KM

- CS 1.6 24 +2 slotova 38 KM

- CS 1.6 30 +2 slotova 48 KM

CW serveri:

-CS 1.6 12+2 slotova 20 KM

Trening serveri:

-CS 1.6 5+2 slotova 9 KM
javi se na ovaj msn najjeftinije cjene game hostinga [email uklonjen] enyoj !

Post dobio šamar od Cage

server ti mozes napravit od kuce bez problema...mislim ja sam napravio server i ima sve sto imaju public server i sve....igram s prijateljima i niko se nezali na lag i nista....bez preoblema igramo....server radi 24 sat.....hocu reci kompmi radi 24 sata i tako da i server....:D:):):D
eh a kako si napravio ako je ono sa deticated server i sa konzolom to mi nemoze pomoc radim sa tim vec 2 godine..ali laga i nemogu dat prijateljima ip sa whatismyip.com jer mi je preko wireless rutera,,ako nisi tako radio kako jesii.....i izvinjavam se adminima zbog dvije teme za redom ... :D
jell moze dedicated server preko wirelles ? u mene je konekcija Mreza d.o.o .. ?:*
Dedicated od FlameNet, 150€ masina, 4 gb rama, itd itd...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.