Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta je slabo zastupljeno na domacim sajtovima

195 pregleda · 14 odgovora · otvorena 24.05.2009. u 16:18

Treba mi ideja za site pa nzm sta da napravim ...
predlozite nesto sto je slabo zastupljeno na nasim jezicima ...
Kod nas najbolje prolaze sportski sajtovi.Ipak,ima ih dosta,ali sa kvalitetnim dizajnom i textovima mogao bi uspjeti.

Drugo što možeš napraviti jeste warez sajt,to takođe uvijek prolazi.

I treća stvar nešto kao gamers
uspjelo bi ti imdb.ba baza domaćih filmova... Haj' ti samo napiši čitav DB :$ je******e pravo....
napravi neku stranicu koja ce se ticati 4 stvari:

Moda

Automobili

Muzika

Sport

i to ce ti najbolje proc...npr napravis 4 raslicite stranice u jednoj i npr moda nek bude ljubicasti design automobili sivi muzika crveni i sport zelenkasti...

Prikupljas podatke i svaki tjedan napises po nesto

Mogu ti ja pomoci ako treba :)
Informacije ali samo informacije ... Gaming , oko svijeta, crna hronika, sport i tako to... danas se ljudi samo informisu preko neta ...
Pa poslije mozda mozes pokrenut svoj vlastiti casopis ili dnevne novine
site o filmovima ili muzika, gdje ce biti linkovi gdje da se skinu filmovi i linkovi za skidanje muzike xD
napravis strancu ko warez
napravi nesto kao http://womusic.com.ba/(nesto su zeznuli pa neradi)
Znaci stranicu za download multimedialnih file-ova.
I da korisnici mogu dodavati grupe/pijece i takodjer njihove pijesme
To ce ti sigurno proci.
btw
Kakav host planiras
free ili paid hosting
Informacije (znači soprt, crna hronika, svijet itd...), također napravi forum u sklopu tog sajta i biće više svakodnevnih korisnika.

Također, malo su zastupljene stranice na kojima se mogu naći informacije o ljepotama BiH (nema svako Google Earht)...
Zasto niko ne spominje knjige? - Mislim da je to jedna od rijetkih tema na nasim site-ovima, sto je zalosno. Mozda napraviti neki section za rasprave u vezi sa nekim od knjizevnih djela i slicno.

Post dobio aplauz od Struja

automobil site, nema nekog veceg site/a

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.