Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

STEAM

165 pregleda · 9 odgovora · otvorena 24.05.2009. u 09:22

Ovako da odmah skratim pricu..
neko mi je hackovao msn i steam problem je u tome sto mi je na steam-u kao email bio postavljen taj sto mi je hackan haj to ha bu ovo promjenim ja preko valvea username i dobijem novi verifikacijski kod al sada me j**e to kada hocu da mjenjam pass upisem verifikacijski kod i to sranje i sada mi trazi secreat ima li neka druga caka ili nesto ako neko moze da pomogne hvala

edit:zaboravih reci da se jos nisam uspio na steam logovati jer neznam pass, al imam verifikacijski kod tako da nebi do zabune neke doslo
To ti je zbog onog virusa na G.ba i meni su ukrali STEAM sa CS-om!Nzn ja mislim da nemozes!
lima ajde dodaj me [email uklonjen] znam kako cemo da ti vratimo steam :)
lmao.
Ja nemam uopšte anti virus , pa mi niko ništa nije ukrao. To je čisto preseravanje vaše , martuz je iz Kine... tako da 1% su šanse da su vam kreatori tog virusa ukrali steam.
Jarane , ako nije tajna , mozes li reci nick od tog steama , da nije mozda : s_ dj_ _ 224 , tako nekako ? Javi na pm
Jason je napisao/la:
lmao.
Ja nemam uopšte anti virus , pa mi niko ništa nije ukrao. To je čisto preseravanje vaše , martuz je iz Kine... tako da 1% su šanse da su vam kreatori tog virusa ukrali steam.
Virusi se boje tebe ba.
Kad ga onaj kinez kodira kaze nemoj da bi ko jasona zarazio odma ce nam serveri pocet padat XD
AdoS je napisao/la:
Jarane , ako nije tajna , mozes li reci nick od tog steama , da nije mozda : s_ dj_ _ 224 , tako nekako ? Javi na pm
i jos pw da ti kaze i tvoj steam ;) jesi ofiran ba .. vala sto kaze Jason treba ga aplauz jbt pa vise je preseravanje bas ce oni vama uzet msn fb i steam sta ce njima steam bgt ? njih samo zanimaju creditne kartice .. nista drugo da je napiso admin na pm mozda su vam ukrali pc i kreditne kartice vi bi postavili temu ukro mi neko pc :S

i meni je neko hakovao steam pa se ne bunim sta cu :S nije kriv g.ba
Jason je potpuno u pravu ! Mislim da je leek zasluzio aplauz :$
meni su ukrali 150m na facebookuu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.