Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HLSW,IP stalna adresa.

116 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.05.2009. u 20:21

kako instalirati hlds ping booster i odakle skinuti.kako se rukuje hlsw programom i najvaznije kako na no-ip da vracam svoju ip adresu ja sam se reg ali ne shvatam kako da je vratim zamenila se.moze li neko det.ovo za no-ip,ili neki drugi program za stalnu ip adresu?9-)
HLSW,IP stalna adresa. datuma 23.05.09 u 20:21
24h hlds datuma 23.05.09 u 19:24
admins datuma 23.05.09 u 15:48
ping? datuma 23.05.09 u 14:50
live,/forum,/msn datuma 23.05.09 u 14:41
/rank nevidjeni problem datuma 23.05.09 u 14:27

Ohladi malo
brate treba mi,:D,hitno je ce provale igraci da je dedicated,9-),a imam ih oko 100 igraca i server max izdrzi 6 igraca,9-),i ip se menja ce posomnjaju pls nek mi neko samo to pomogne za ip
niknes je napisao/la:
brate treba mi,:D,hitno je ce provale igraci da je dedicated,9-),a imam ih oko 100 igraca i server max izdrzi 6 igraca,9-),i ip se menja ce posomnjaju pls nek mi neko samo to pomogne za ip
Nemoze vise prestani biti naporan pomogao sam ti na 2 teme al' sto je previse je previse!
niknes je napisao/la:
ovo je poslednja,za 7 dana obecavam
iz no ip samo izades iz programa i gotovo hlsw ides window gore na menu i kliknes login onda selektujes server i ukucas rcon pw .. i onda imas doel consle itd... a ping booster ne mos smanjit ping to ti je do neta
udjem u program no ip i izadjem i vrati mi se ip adresa??9-)
i ja imam takav problem reg. sam se i login u programu,dali treba jos nesto osim prijave?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.