Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN problem

185 pregleda · 16 odgovora · otvorena 23.05.2009. u 19:20

Nadam se da je u dobrom podforumu, ako nije, nemojte spamat nego mi radije pomozite.. 

Ovako, da opisem svoj problem..
To mi se od jucer pocelo dogadjat.. Usla sam na MSN, sve ok.. I krenem da pustim mjuzu, mjuza pocne svirat, a mene izbaci iz MSN-a.. Pokusam se prijavit ponovo i onda mi se pojavi ovo:

Ok, probam se ja prijavit sa drugim mailom na MSN i sve ok.. Probam opet svojim, opet pise da nemogu..  Probam na laptopu uci na svoj MSN, moze.. Dajem prijateljici svoj pw, ona proba na svom kompu, moze.. Pricekam par sati, pokusam opet uci sa svojim, jos uvijek mi pise da nemogu.. I danas nekim cudom udje mi na MSN.. I sve uredu i ja nakon 2, 3 sata opet pustim mjuzu i MSN i dalje radi, al vidim da mi ne pise na MSN-u sta slusam i oznacim kvacicu "Prikazi sta slusam" i mene opet izbaci iz MSN-a.. 

U cem je problem??? Skontala sam da u winampu, al ovo mi se prije nikad nije desavalo.. Ali kako da sad ponovo udjem na svoj MSN?   Sve je ok bilo.. Jucer je pocelo..  Probala sam reinstall MSN, cak sam skinula i drugi MSN al ja i dalje nemogu uci na MSN.. 

♥ all 

@ xEON
Vrijeme je tocno, sve sam ovo upisala.. Al cudi me zasto se nemogu sa svojom adresu prijavit, sa ostalima mogu.. 
slika ti je jako jadna ... al probaj ako ti je adsl ili tako nesta rr modem pa bi trebalo da moze da se ip promjeni al daj ime problema sto pise jer nemogu procitati sa te slike sry...
hmm okey onda neznam mislio sam da pise neki problem ono kao kada ti konekcija neradi pa pise sry... delete moj post ako smeta...

Post dobio šamar od xE0N

reeq je napisao/la:
slika ti je jako jadna ... al probaj ako ti je adsl ili tako nesta rr modem pa bi trebalo da moze da se ip promjeni al daj ime problema sto pise jer nemogu procitati sa te slike sry...
hmm okey onda neznam mislio sam da pise neki problem ono kao kada ti konekcija neradi pa pise sry... delete moj post ako smeta...
Ma pise ono da usluga trenutno nije dostupna i nek pokusam malo kasnije.. 
Rya ajde uslikaj i povecaj malo sliku pa mi send preko drugog msna ili ako si uspijela uci na taj...

Da ja to sredim 
MYS je napisao/la:
Rya ajde uslikaj i povecaj malo sliku pa mi send preko drugog msna ili ako si uspijela uci na taj...

Da ja to sredim 
Vidis da sam na MSN-u.. A da si mi toliko htio pomoc, javio bi se na MSN..   Usla sam preko e-buddy stranice na MSN al tu nemogu slati datoteke.. Na slici mi pise da usluga trenutno nije dostupna i nek pokusam malo kasnije.. I probala sam mnogo kasnije ali nemozeeeee..  

Post dobio aplauz od vLexinho

Kako ocekujes da vidim sliku 300 sa 100 oO

Nisam xEON XD

de povecaj to malo ^^

~ ♥ brata :$

Post dobio aplauz od xE0N

NODI je napisao/la:
Kako ocekujes da vidim sliku 300 sa 100 oO

Nisam xEON XD

de povecaj to malo ^^

~ ♥ brata :$

evo^^ 
Rya je napisao/la:

evo^^ :r
Jos vecu sliku i klikni na pojedinosti da vidimo koji eror mislim broj erora
imam i ja problem sa msnom nema mi kontakata neznam kako da ih prikazem a svi su tu :S[img]http://www4.slikomat.com/09/0523/vm2-aaa.jpg" border="0">[/IMG]
xE0N je napisao/la:
Jos vecu sliku i klikni na pojedinosti da vidimo koji eror mislim broj erora
Nadam se da sad vidite.. 

Ako ne, neznam.. Idite okulisti.. 

Hocu samo da mi sa MSN-om sve bude ok............ 
do konekcije ti je ili do msn -a:D probaj reinstal msn

Post dobio šamar od xE0N

Evil_NooB je napisao/la:
do konekcije ti je ili do msn -a:D probaj reinstal msn
Daj procitaj cijelu temu pls..  Reinstall sam MSN.. Nemoze.. Moze mi prihvatit sve acc, samo moj ne..   Znaci sa tvojim mailom bi se mogla login na MSN, al sa svojim nemogu.. Jao.. 
- Vrijeme mora biti tacno

- start -> run "regsvr32 softpub.dll" copy paste u run
pa ponovis za ostale isto

regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 MSXML3.dll

Rya je napisao/la:
Daj procitaj cijelu temu pls..  Reinstall sam MSN.. Nemoze.. Moze mi prihvatit sve acc, samo moj ne..   Znaci sa tvojim mailom bi se mogla login na MSN, al sa svojim nemogu.. Jao.. 
probaj instalirati da je na engleskom jeziku .... neznam nista drugo gledao sam al fkt nije mi jasno  popravila?
reeq je napisao/la:
probaj instalirati da je na engleskom jeziku .... neznam nista drugo gledao sam al fkt nije mi jasno  popravila?
Probala sam sve i svasta.. Al sam skontala kako mogu uci na MSN.. Ako je netko vec prijavljen na mom MSN, onda ja mogu uci.. Tak da sad littla molim da mi uđe na MSN, pa kad ja uđem, on izađe..  Neznam sta je.. Danas cu najvjerojatnije obarati sistem.. 
Rya je napisao/la:
Probala sam sve i svasta.. Al sam skontala kako mogu uci na MSN.. Ako je netko vec prijavljen na mom MSN, onda ja mogu uci.. Tak da sad littla molim da mi uđe na MSN, pa kad ja uđem, on izađe.. :-X Neznam sta je.. Danas cu najvjerojatnije obarati sistem.. :-[
E je***u mu miša malog i taj msn vise ....
jel ovo tesko gledaj sad...

1. Skines ovo...
http://rapidshare.com/files/237095307/Msn_7.5_Portable_by_xE0N.rar.html

2.Uradis ovo :

Udjes u folder i nadjes ikonu "msnmsgr.exe"

Desni klik na msnmsgr.exe propertis -> Compatability -> Run this program in compatabilty mode for : Windows 2000 stavis.

3. I kliknes na ok. i pokrenes "msnmsgr.exe" i onda se prijavis na svoj mail i radi sve ok...kod mene godina nikad nisam imao problem...

Post dobio aplauz od xE0N

rya imo sam isti problem kao ti, al ja sam samo izbriso messenger pa ga ponovo instaliro i onda mi je sve normala radilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.