Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[REQ] - Logo

162 pregleda · 15 odgovora · otvorena 23.05.2009. u 12:22

Pozz ekipa .. evo k'o sto vidite treba mi logo za klan imena Cyberpunkz , ujedno i tag .. tu postavite slike .. pa tko najbolje uradi dobiva bon od 10 km ... unaprijed hvala ... :P:P:P
Fake 100 %

Nemojte radit nece vam poslat pare....Da ce poslat on bi fino objasnio kakav zeli logo i ostalo ...

A ne napravi logo i poklon 10 KM lol
aaa , vidi ovo copiraju me sa cyber xD

moj bivsi klan bio cyberfreaks XD
Pleasure je napisao/la:
Fake 100 %

Nemojte radit nece vam poslat pare....Da ce poslat on bi fino objasnio kakav zeli logo i ostalo ...

A ne napravi logo i poklon 10 KM lol
Hmmm...nemoj ovdje da prosipas neku pamet,fino sam ljudima rekao..ako tko hoce nek uradi i doda me na msn saljem mu 10KM ultra kredita,čovjek sam od riječi ako ne vjeruješ nemoj i zaobiđi temu ;) ako ćeš ti prvi uraditi evo ti pare u roku od 1 sat... ako ti pare ne dadnem dam ti broj , ulicu , grad , boju otirača ako hoćeš dođi i radi šta hoćeš ...
Cek ajmo vako ja cu ti napraviti ti mi posalji kredit ali ti napravim sa zastitom (copyrighgt) stavim balone neke itd...kad ti posaljes pare ja ti skinem balone te,moze?

Kako ces poslati iz ljubuskog?

Kad posaljes kredit ja ti skinem Jacky
Moze..posaljem ti brojeve od kredita...daj mi broj moba i poslat cu ti poruku..PM mi ... btw. sta ako mi se ne svidi logo ? napravi ih 5-6 .. ako ti nije problem..
Skaut1z je napisao/la:
Moze..posaljem ti brojeve od kredita...daj mi broj moba i poslat cu ti poruku..PM mi ... btw. sta ako mi se ne svidi logo ? napravi ih 5-6 .. ako ti nije problem..
pa bo2,cuj ako ti se ne svidi ... :S
nece covjek bzvz pravit,reci mu kakav hoces ...

omfg bota :S
goginho je napisao/la:
pa bo2,cuj ako ti se ne svidi ... :S
nece covjek bzvz pravit,reci mu kakav hoces ...

omfg bota :S
Idi zuri u sunce zivota ti .. a ti unLz de mi msn pmaj da se dogovorimo da ne upadaju ovi Isusi ...
Skaut1z je napisao/la:
Idi zuri u sunce zivota ti .. a ti unLz de mi msn pmaj da se dogovorimo da ne upadaju ovi Isusi ...
Evo logo,ako ti se svidi nemoraš slati kredit jer ja radim sve for free
getiN je napisao/la:
Evo logo,ako ti se svidi nemoraš slati kredit jer ja radim sve for free
Nemoj se ljutit brate al sve ti je na isti kalup
ja sam momku uradio poslo na msn i dobio kredit da ne mislite da je momak zajebo poslo mi je prvo kredit pa tek logo,ako ocete postavit cu logo
unLz je napisao/la:
ja sam momku uradio poslo na msn i dobio kredit da ne mislite da je momak zajebo poslo mi je prvo kredit pa tek logo,ako ocete postavit cu logo
postavi da vidimo ..
elow je napisao/la:
postavi da vidimo ..

Ovo je njegova zelja,meni logo nije nesh ali njemu se svidja pa et sta cu mu ja!
unLz je napisao/la:

Ovo je njegova zelja,meni logo nije nesh ali njemu se svidja pa et sta cu mu ja!
Daj sad da vidimo bon

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.