Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Hacked card or Travian Gold

99 pregleda · 5 odgovora · otvorena 23.05.2009. u 12:20

E vako treba mi neko da ima da prodaje hakane kartice ili travian gold nisam stavio u kupoprodaju jer zelim da vam kazem ako i nemate a znate nekog da mi date njegov msn da se ja i on dog.

De molim vas ne serite ako nemate sta lupetate nesta nidje veze sa temom
rofl.gtfo
Prodaje moja nana hakovane cc, imas american, visa i maestrom pa biraj, na tebi je ! 9-)
Vama ni Bog neuzubilahiteala nemože nacrtat da je GAMERS.ba - GAMERS.ba je najveća gaming zajednica na Balkanu sa preko 26,000 članova željnih više znanja o najboljim igrama današnjice i dobrog druženja u međuvremenu.

Prioritet sajta su oduvijek bile PC igre ali se ipak nađe i mjesta za konzolaše. Ono što nas čini unikatnim je potpuno custom-made cms koji je iz godine u godinu rastao i težio ka perfekciji, jedinstveni način bodovanja korisnika i sajt shop, mjesto na kojem možete kupiti nove dodatke za vaš account , te da dozvoljeno traženje hakovanih stvari.

Hvala ,cao !
krystal je napisao/la:
Vama ni Bog neuzubilahiteala nemože nacrtat da je GAMERS.ba - GAMERS.ba je najveća gaming zajednica na Balkanu sa preko 26,000 članova željnih više znanja o najboljim igrama današnjice i dobrog druženja u međuvremenu.

Prioritet sajta su oduvijek bile PC igre ali se ipak nađe i mjesta za konzolaše. Ono što nas čini unikatnim je potpuno custom-made cms koji je iz godine u godinu rastao i težio ka perfekciji, jedinstveni način bodovanja korisnika i sajt shop, mjesto na kojem možete kupiti nove dodatke za vaš account , te da dozvoljeno traženje hakovanih stvari.

Hvala ,cao !
kako sa 26k clanova ima ih 40k ? ja sam 28k ;D vidio sam jednog 35k :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.