Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

282 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.12.2005. u 21:34

kolika bi bila razlika u cjeni procesora celerona 2.66 ghz i nekog amd athlona npr. 1.7 ghz
Znatno skuplja ! ! ! 2.66

Pa cojce skontaj malo sta ti je bolje i vise 2.66 ili 1.7

LOL
pa nema tu otprilike razlike oni su tu negdje samo sto je amd puno bolji a tebi treba 2200+ ili 2400+ jer oni rade na 1.7ghz
ali ja ti preporucujem da kupis neki amd athlon xp 3000+ ako vec neces 64bitni a raylika u odnosu na ta dva procesora je do nekih 50km..........

LOL

PA SKONATAJ BA!
Moroni retardirani nemojte se praviti pametni i odgovarati na temu kada nemate pojma oko hardwarea. Celeron je najvece smece od procesora i AMD Athlon 1700 je puno bolji od njega. Kupi AMD Athlona bez iznimke.
musso je napisao/la:

LOL

nisam vidjeo da se itko ikad vise prosuo od tebe prijatelju moj,i dalje se smijem....hahahahahaha
oh boze sad ce me i emocije
kupi ti tog intela, isto smece ko i athlon...

Zadnji edit: 28.12.05 u 21:22:37

Intel P4 zakon. još ako more 64bitni još bolji
Moroni retardirani nemojte se praviti pametni i odgovarati na temu kada nemate pojma oko hardwarea. Celeron je najvece smece od procesora i AMD Athlon 1700 je puno bolji od njega. Kupi AMD Athlona bez iznimke.
Aziz_T je napisao/la:

To si u pravu 100%, amd je zakon!!!
ja imam ovaj celeron 2.66 ali mi nekio frendovi govore da sam se pokajo da sam trebao uzeti amd athlon na minimalno 1.7 pa zato i pitam za razliku mozda bi i mjenjo!!
Zuma je napisao/la:
nisam vidjeo da se itko ikad vise prosuo od tebe prijatelju moj,i dalje se smijem....hahahahahaha
oh boze sad ce me i emocije :\'(

mora da sam bio napusen

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.