Dobar dan!
Sta mi treba?
Trebaju mi znaci ikonice od programa i igrica koje bi ja stavljao na info cards koju sam odlucio da napravim!
Da mi ne bi govorili Google i Opcija trazi,evo objasnjenja.
Google:
Pretrazio sam google ali su to sve icons od stranica npr. facebook i nema packova nego se nalaze na slici i sada bi ja to trebao izrezati!
Opcija Trazi:
FataL je sve izbrisao zbog virusa koji je napao ovaj sitee (svi ste primili pm) ili sto nema vise mjesta za opciju trazi
Nadam se da cete pomoci a trebalo bi mi jos i dosta music brusheva kao sto su zvucnici itd...nesto slicno pozadini koju je pleasure pravio na svom ic-u.
Za te brusheve cu dodatno dati 15 bodova.
Zamolio bi onoga koji nadje da to skine sebi i uploaduje na rs,znaci nemorate sve ikone
Programs:
Mozilla
MSN
Ventrilo (ako nadjete)
Photoshop
Fruity Loops
Windows Media Player
Steam
I tako ovi malo poznatiji programi
Games:
CS
COD
PES (ako nadjete)
TM (Trackmania)
itd...
Vi znate jos igrica
EDIT: U programe jos dodati Winamp & Internet Explorer
Sta mi treba?
Trebaju mi znaci ikonice od programa i igrica koje bi ja stavljao na info cards koju sam odlucio da napravim!
Da mi ne bi govorili Google i Opcija trazi,evo objasnjenja.
Google:
Pretrazio sam google ali su to sve icons od stranica npr. facebook i nema packova nego se nalaze na slici i sada bi ja to trebao izrezati!
Opcija Trazi:
FataL je sve izbrisao zbog virusa koji je napao ovaj sitee (svi ste primili pm) ili sto nema vise mjesta za opciju trazi
Nadam se da cete pomoci a trebalo bi mi jos i dosta music brusheva kao sto su zvucnici itd...nesto slicno pozadini koju je pleasure pravio na svom ic-u.
Za te brusheve cu dodatno dati 15 bodova.
Zamolio bi onoga koji nadje da to skine sebi i uploaduje na rs,znaci nemorate sve ikone
Programs:
Mozilla
MSN
Ventrilo (ako nadjete)
Photoshop
Fruity Loops
Windows Media Player
Steam
I tako ovi malo poznatiji programi
Games:
CS
COD