Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Cs FIND SERVERS!

63 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.05.2009. u 16:35

Ovako : Znaci , udjem u cs i nece da mi udje u Find Servers ! a Mrsko mi da ReInstall! Ima li Drugi nacin ! Hvala :D!
pokrenes task manager i ukines ono hl.exe i sve sto je vezano za cs i ponovo udjes i trebalo bi da radi 9-)
Kad budeš reinstall javi moze li, ako ne da riješavamo. Čuj mrsko mu reinstall :/
aDReNaLiN je napisao/la:
Kad budeš reinstall javi moze li, ako ne da riješavamo. Čuj mrsko mu reinstall :/
E nek si se ti javio ! Pitao sam da pomognete ! Mrsko mi je da reinstall a i swi serveri ce mi otici i tako to ! Shvatio ??!:@
imag3 je napisao/la:
E nek si se ti javio ! Pitao sam da pomognete ! Mrsko mi je da reinstall a i swi serveri ce mi otici i tako to ! Shvatio ??!:@
Pa kolko ja znam da sam imao isti problem i riješio je to reinstall. Servere zapiši negdje i nakon reinstalacije ponovo dodaj
aDReNaLiN je napisao/la:
Pa kolko ja znam da sam imao isti problem i riješio je to reinstall. Servere zapiši negdje i nakon reinstalacije ponovo dodaj :D
Zar mi nije lakse napisati za 10 sekundi temu ! nego da 10 minuta Prepisujem Ip-ove ! ... ccc
imag3 je napisao/la:
Zar mi nije lakse napisati za 10 sekundi temu ! nego da 10 minuta Prepisujem Ip-ove ! ... ccc
a da restartujes komp ?
Desava se i meni to nekad. Nacin koji ja znam je da restartujes komp

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.