Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

370 pregleda · 12 odgovora · otvorena 27.12.2005. u 22:52

zar je vazno ko je od koga uzeo ?
idiotno pitanje.. da nije slucajno tvoje ?
nasli sklinuli prepravili i kraj price
hahaa..ccc...
Dobro nije reko ima na mIRC-u quakenet, bolchat i neki drugi.ko je od koga uzeo? hahahahaha
za pravljenje slicnog flash chata ima javni tutorial na http://www.sephiroth.it, medjutim ja sam uradio na drugi nacin jer sam ga morao povezati sa gamers.ba bazom korisnika da nije potrebno logovanje, doradio sigurnost itd
Rammstein je napisao/la:
ozgleda da se ne zna ko je od koga chat uzeo...!

Zar je vazno?Do sad sve stvari su radjenje kao kopije necega...Bitno je da se zna sta mu je svrha i da je jednostavno za upotrebu...
Stvarno..

GAMERS.BA JE UNIKAT

Nije ovo neka djecija sala lol...

Zadnji edit: 28.12.05 u 09:49:56

Stvarno..

GAMERS.BA JE UNIKAT

Nije ovo neka djecija sala lol...

he heh eh
to samo govori da gamers.ba nikad nece biti unikatan prvo template, sada ovo zanima s\me sta ce slijedece biti

cak mi jaran kaze da je nasao isti cms ovo top 10, pa shop, ....
Haf je napisao/la:
to samo govori da gamers.ba nikad nece biti unikatan prvo template, sada ovo zanima s\me sta ce slijedece biti

cak mi jaran kaze da je nasao isti cms ovo top 10, pa shop, ....

E psujem ja vama sve! KOji vam je muski spolni organ nesvida vam se nemoj dolaziti vrlo jednostavno kad tako zamjerki imate ajde napravite i upola nesto ovako i dovedi raje! pa cemo da vidmo! Ajde pokazi svoj idotski skriveni talent!

FUCKING RTD!!!!
ZukA je napisao/la:
E psujem ja vama sve! KOji vam je muski spolni organ nesvida vam se nemoj dolaziti vrlo jednostavno kad tako zamjerki imate ajde napravite i upola nesto ovako i dovedi raje! pa cemo da vidmo! Ajde pokazi svoj idotski skriveni talent!

FUCKING RTD!!!!

ajde ba, ulizujes se "malo".

Ja postujem ovo sto je Ado uradio i stvarno je super, nemam nista protiv stranice, ali sta ti imas da se ulizujes, da je Ado htio da kaze sta na ovo on bi vjerovatno odgovorio vec...

ne moras se odmah paliti.

forum je super uradjen
index je super uradjen
sve je super

samo je zamjerka vijesti, nesto slabo se dodaje to...

a inace sve ostalo je OK za 10, a ne moras se ulizivati, i meni se svidja opet pa se ne ulizujem, ne brini se neces postati admin jer imaju admini koji vec dobro rade svoj posao

postovanje
ZukA je napisao/la:

FUCKING RTD!!!!

suti mamlaze veze nemas

da vidim tebe samo kritikujes ako uopste znas kako se pravi sajt nije problem napravi nesto u frontpage-u ne moras ubacivati nikakve slike samo napisi svoje ime i prezime i uploaduj na web

naravno ako znas

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.