Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Fun serveri [Steam]

182 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.05.2009. u 22:56

Eh ovako ovu sam temu pokrenuo radi mnogih fun servera tipa : Surf, headshot mod, Hidde n seek, Hidde n seek block ova, itd

veci vas je pokusala trazit na googlu kao sto sam i ja ali slabo sve skoro non steam isti slucaj sa gametrackerom idem kopiram ip i port i dodam i pise mi protocol... znaci da je server nonsteam jedva nadjem steam servere znaci ovdje postajte gore navedene servere i josh neke :F koje spadaju u fun

ne spamajte pls ajd da barem jednu temu napravimo normalno bez spamova i gluposti
KostamaN1 je napisao/la:
kucas u filter koju hoces mapu, mnogo komplikovano? :S
jah na GameTrackeru
NIJE_BITNO je napisao/la:
62.113.4.11:27016 Pro Sky Public Server

only this
OVO JE SOURCE
Nije 100 %
ovaj server kad dodam u steam server pise da je source server udjem source a kad ga dodam u cs :S onda je non steam napiso sam u naslovu steam
aldiN_ je napisao/la:
ovaj server kad dodam u steam server pise da je source server udjem source a kad ga dodam u cs :S onda je non steam napiso sam u naslovu steam :D
I ja sam igrao na tom serveru i meni je sve rega bilo nezz sta je tebi nije source 99% i ja sam igrao !!!:P
gRooF je napisao/la:
I ja sam igrao na tom serveru i meni je sve rega bilo nezz sta je tebi nije source 99% i ja sam igrao !!!
al je zato nonsteam :S
aldiN_ je napisao/la:
al je zato nonsteam :S
Izvini nisam procitao do kraja al ja koliko se sjecam ( bilo davno :S ) bio je taj server i non steam i steam e sad da li su nesto ukinuli neznam bgm...

GL :$
aldiN_ je napisao/la:
ovaj server kad dodam u steam server pise da je source server udjem source a kad ga dodam u cs :S onda je non steam napiso sam u naslovu steam :D
ali nonsteam kume :S
aldiN_ je napisao/la:
ali nonsteam kume :S
vidim ali vjeruj mi da je bio i Steam
62.113.4.11:27016 Pro Sky Public Server

only this :(
evo vam neki FUN servera
78.46.96.115:27010 Zombie Server
62.113.4.11:27016 PRO SKY Public CS 1.6
212.200.163.181:27035 Surf - FreakZ Arena isto surf server
217.26.212.28:28036 - ***Surf Spin ++ Server 212.122.70.151:27015 Super HERO Server - OVaj je prejak Glavni .. ali ipak moras imat Super hero mod .. ti si sad neki heroo imas 200 hp .. letis i te fore.. pogledajte ako zelite na (youtube ) :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.