Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa CS

115 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.05.2009. u 18:31

Potrebna mi je pomoc instaliram cs ali kada hocu da udjem u njega izbaci mi eror
Half-Life Launcher has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience

i dole imas opcije

Debung Send error Report Don"t send

UNAPRIJED HVALA!
REAINSTAL CS :S
AKO TO NE MOZE PROBAJ DRAJVERE ZA GRAFICKU
UZI je napisao/la:
REAINSTAL CS :S
AKO TO NE MOZE PROBAJ DRAJVERE ZA GRAFICKU
reinstalirao sam ga a draiveri za graficku su sa original cd koji dodje uz nju tako da nemoze
ceri moja razaracu dal da te dam',necu babo necu razaraaca,njega spam sam zanima,umrijet ce od spamanja,necu babo necu razaraca jaa
getiN je napisao/la:
ceri moja razaracu dal da te dam',necu babo necu razaraaca,njega spam sam zanima,umrijet ce od spamanja,necu babo necu razaraca jaa
Buraz da sam htijeo da mi pijevas zvao bi te ja ali stvarno mi sda nije do pijesme imam veliki problem:)
Kad si reinstalirao , jesi li izbrisao CS iz program filesa ?!

I da li si probao sa drugom instalacijom ?
getiN je napisao/la:
Sta as
Da ti nije do instalacije :S
Moze biti do CD-a
getiN je napisao/la:
Debil ?
getiN je napisao/la:
pa zar ti nisi razarac ? :*
Dolazi ti do konflikta HL sa operativnim sistemom.

Skini i instaliraj service pack 3, uljuci windows updates da ti skine zakrpe, izbrisi nepotrebne programe i stvari, skini tuneup utilities 2009 i pokreni 1 click maintence, nema sta drugo bit.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.