Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

GLOBAL I NJEGOVA SRAMOTA

151 pregled · 15 odgovora · otvorena 19.05.2009. u 22:27

E ovako da se zna samo ovi vamo debili s GLOBAL servera kada udjete na server stavite neki nick ako ubijete admina date mu hed u naletu ili ga ubijte 2 x odma ban ide takodje krenite da se zalite RAMBU smokljanu koji drzi GLOBAL on nista nepoduzima nego i on licno banuje vas znaci SRAMOTA OD SERVERA KAKAV LIDER TAKVI OSTALI ADMINI postavicu demo ne 1 nego 10 znaci da ni a nisam rekao igrao s drugim nickom fakat ih ubijao i non stop ban samo da zna raja kakav je to jadan server i da bolji igraci neidu tamo igrati jer vecina ih neide tamo al et .... kad nema dje drugo WICKY NEBRISI TEMU BRATE poz ljudi i pazite se nemojte admine ubijati :D
idi na global forum pa reci rambu da je smokljan ....
liBo minaAd racKu a i nas ovdje za global itd...
Nista se ti ne sekiraj j**o te idiote eo ti ip i igraj bez brige :

91.150.72.231:27015 KGB Alfa

91.150.72.231:27016 KGB Beta

91.150.72.231:27017 KGB DM

Nedy je napisao/la:
idi na global forum pa reci rambu da je smokljan ....
liBo minaAd racKu a i nas ovdje za global itd...
e pasa moj on je qurcina za mene samo da znas a procitace on ovo sigurno nebojim se ja bildera whahahhaha samo jarane sramota prava promjenis nick ni a nereknes igras normala hed puknes adminu ban zalis se galavnom on te ban a imam demo sve i do 1 nego krivo mi zar nepostoji ni jedan server s normalnim adminima
boTa je napisao/la:
e pasa moj on je qurcina za mene samo da znas a procitace on ovo sigurno nebojim se ja bildera whahahhaha samo jarane sramota prava promjenis nick ni a nereknes igras normala hed puknes adminu ban zalis se galavnom on te ban a imam demo sve i do 1 nego krivo mi zar nepostoji ni jedan server s normalnim adminima
A i ti nadjes na njubovskim serverima igrat..
hebo te global :r

Ako imash steam idi pucaj tamo pusti ns debilizam !
Nedy je napisao/la:
A i ti nadjes na njubovskim serverima igrat..
hebo te global :r

Ako imash steam idi pucaj tamo pusti ns debilizam !
ma imam steam pucamo svaku noc cw al vako prekodana ovi moji bugojanaca bude pa pucamo skoro svi tamo
Da da reinstall,ili pokusaj iskljuciti firewall,
ako i u tom slucaju ne uspije onda pogledaj gore u adressbaru sta ti pise
GAMERS ILI GLOBAL =)
bnk za tvoje odnose sa globalom i djokijem balasevicem =)
pa ovo je gamers al nek ipak raja zna kakav je server to je sve nista drugo !!!!!!!
boTa je napisao/la:
ma imam steam pucamo svaku noc cw al vako prekodana ovi moji bugojanaca bude pa pucamo skoro svi tamo
Ma pametan..
Neg na globalu Travnicani, Bugojanci i pokoji igrac zaluta... 9-)
Tema je glupa i bespotrebna. Ipak, iskoristicu ovu priliku da pitam i tebe a i sve ostale clanove g.ba portala :

- Da li je Counter - Strike za vas igra ili nesto sasvim drugo?

Primjetio sam da vas 75% uopce ne zna igrati cs, jer ona ustvari vlada vama i vasim emocijama. Cesto se nadjete u stanju afekta koji realizujete na krajnje primitivni nacin. Mislim, to nema smisla.

Momak postavlja temu u kojoj nama kao kolektivu saopstava da je jedan od admina global servera smokljan. Mozda tako ti mislis, no to ne mora znaciti da i mi dijelimo isto misljenje. Recimo da si ti bolji igrac od ramba. Sta si onda time postigao? - Zemlja se i dalje okrece, ptice lete, ljudi i dalje hodaju na dvije noge, spY spama (L) itd....

Ovom temom jedino mozes uci u konflikt sa navedenom osobom i potpuno izgubiti pristup global cs servera. Pametnije bi ti bilo da to rijesis sa njim na miran nacin ili eto, ako ste bas toliki ovisnici, izazovi ga na 1 vs 1 mec u cs-u.

Prema mom misljenju, vecina uopce ne zna igrati cs ni vecinu ostalih igara, upravo zbog toga sto igre njima vladaju. No hard feelings.
S3phirotH je napisao/la:
Tema je glupa i bespotrebna. Ipak, iskoristicu ovu priliku da pitam i tebe a i sve ostale clanove g.ba portala :

Primjetio sam da vas 75% uopce ne zna igrati cs, jer ona ustvari vlada vama i vasim emocijama. Cesto se nadjete u stanju afekta koji realizujete na krajnje primitivni nacin. Mislim, to nema smisla.

Momak postavlja temu u kojoj nama kao kolektivu saopstava da je jedan od admina global servera smokljan. Mozda tako ti mislis, no to ne mora znaciti da i mi dijelimo isto misljenje. Recimo da si ti bolji igrac od ramba. Sta si onda time postigao? - Zemlja se i dalje okrece, ptice lete, ljudi i dalje hodaju na dvije noge, spY spama (L) itd....

Ovom temom jedino mozes uci u konflikt sa navedenom osobom i potpuno izgubiti pristup global cs servera. Pametnije bi ti bilo da to rijesis sa njim na miran nacin ili eto, ako ste bas toliki ovisnici, izazovi ga na 1 vs 1 mec u cs-u.

Prema mom misljenju, vecina uopce ne zna igrati cs ni vecinu ostalih igara, upravo zbog toga sto igre njima vladaju. No hard feelings. ;)
ahahahahahahhahahahaha djesi ti pisac sta ima mogo si roman napisat ma od mene je svak bolji 1 vs 1 eto ok ali krivo mi ba imam demo imam sve on ban kaze cit nidje veze
boTa je napisao/la:
ahahahahahahhahahahaha djesi ti pisac sta ima mogo si roman napisat ma od mene je svak bolji 1 vs 1 eto ok ali krivo mi ba imam demo imam sve on ban kaze cit nidje veze
Samo opusteno.
Zar na Globalu ima admina?

edit:

ja i seph smo pisali u isto vrijeme, uglavnom:

Slažem se s tobom upotpunosti. Više se CS ne igra zbog igre nego zbog ovisnosti. Ja nisam igrao 5 mjeseci i sasvim mi je dobro, i evo jutros sam ušao na kz server.

Baš je lijepo vidjeti kako se međusobno pomažu dok ne dostignu do cilja. Na pubu/cwu, jedan igrač ode ovamo, drugi onamo i umru obojica. Naravno, slijedeće rečenice su: "j3bote XXXX" itd.

Vi ne uživate u CSu - vi ste ovisni o CSu.

FACE PAAAALMMMM

S3phirotH je napisao/la:

Prema mom misljenju, vecina uopce ne zna igrati cs ni vecinu ostalih igara, upravo zbog toga sto igre njima vladaju. No hard feelings.
Post dobio aplauz od spY

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.