Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

SyncMaster 730BF

209 pregleda · 12 odgovora · otvorena 27.12.2005. u 15:34

Ljudi kupio sam novi monitor Samsung SyncMster 730BF platio sam ga na snizenju 530KM odziv mu je 4ms

dobar 0 · 0%
los 0 · 0%
bezveze 0 · 0%
nista ne valja 0 · 0%
bolje da si uzeo neki drugi 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
definitivno drugi... kako god lcd je za office-a crt za home-a ... a ako si gamer onda pogotvo ti nece valjat monitor
dajte sta drugi ovaj je na snizenju obicno kosta 601 KM ja ga dobio za 530 gledaje kakav je odziv mu je 4 ms kontrast 600/1 sta vam je nema boljeg monitora za igranje
ma neki drugi si trebao uzeti ako si gamer
riza je napisao/la:
ma neki drugi si trebao uzeti ako si gamer

u skoro svim firmama it computers,genelc,zicomp...
kazu da je ovaj najbolji za igranje zato sam ga i uzeo
da si pitao za bilo koji drugi, isto bi ti rekli ... ko onaj celo na otoci sto je prodavo CD-ove : "valja li ova igrica ... uu ta dobra, a kakva je ova, jooj ta? ta jos bolja..." i tako sve ... biznis drug biznis...
b0de je napisao/la:
da si pitao za bilo koji drugi, isto bi ti rekli ... ko onaj celo na otoci sto je prodavo CD-ove : "valja li ova igrica ... uu ta dobra, a kakva je ova, jooj ta? ta jos bolja..." i tako sve ... biznis drug biznis...

Tu si upravu...

A sto se tice monitora nikad nisam volio LCD narocito z*** ugla pod kojim moras gledati...To je sranje najvece...
pretpostavljam da ces vecinu vremena provesti igrajuci igrica i za tih 550 KM mogo si mnogo bolju stvar uzeti:S! al eto nije los ni ovaj!
ZukA je napisao/la:
pretpostavljam da ces vecinu vremena provesti igrajuci igrica i za tih 550 KM mogo si mnogo bolju stvar uzeti:S! al eto nije los ni ovaj!

naprimjer kakav monitor

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.