Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW.Terra.Net.Ba.

282 pregleda · 16 odgovora · otvorena 17.05.2009. u 21:35

Ok pokusacu da izreklamiram jedan server i probat navuci sto vishe ljudi na njega :)
E ovako...

TerraNet je server sa rates 8x,da bi se ulogovao treba ti 3.0.9 version,90% spellova i talenata radi,eventi svake subote i nedelje,imate,instance na northrendu rade,char transfer tako ako imate nekih charove na retail,vashj etc mozete ih vamo prebacit...i mnogo sjajnih stvari ima...jedini problem je to sto je bilo mnogo svadja pa je populacija znatno opala...tako da ja zovem sve "wowase" da predju na ovaj server je veoma jako dobar nema laga a bugova minimalno ima...
http://wow.terra.net.ba/news.php (acc creation)
wow.terra.net.ba (realm and patch list)

moj msn [email uklonjen] ako treba josh sta pojasnit il pomoci...

Trebal WOTLK ?

~ ne razumjem se u peceve, samo znam da ima WOW, BC, WOTLK, za peceve, ne znam koji za sta trebam, samo pokrenem launcher ono samo

no hard feelings
dinoxus je napisao/la:
Trebal WOTLK ?

~ ne razumjem se u peceve, samo znam da ima WOW, BC, WOTLK, za peceve, ne znam koji za sta trebam, samo pokrenem launcher ono samo :-[

no hard feelings ;)
Omg,... Jesi li procitao ikako temu...?
Da otvoris Terra-in site ???

"...s 8x,da bi se ulogovao treba ti 3.0.9 version,90% sp..." i on pita treab li LK -.-
Uh, neka ti bivsi GM-ovi kazu kakvo je to smece od servera postalo nakon sto su glavni ljudi digli ruke.

Venomus,Vertazzar,LaV,Volition ...
dinoxus je napisao/la:
Trebal WOTLK ?

~ ne razumjem se u peceve, samo znam da ima WOW, BC, WOTLK, za peceve, ne znam koji za sta trebam, samo pokrenem launcher ono samo :-[

no hard feelings ;)
pazi,za tbc zadnji patch je 2.4.3 a ako je 3.0.9 naravno da je wtlk
Valenth je napisao/la:
Uh, neka ti bivsi GM-ovi kazu kakvo je to smece od servera postalo nakon sto su glavni ljudi digli ruke.

Venomus,Vertazzar,LaV,Volition ...
venomus nikad nije bio glavni , ne lupaj...
cold_metal je napisao/la:
Koliko se sjecam imao je pristup DB, i bio je GM ?

p.s. nabrajao sam nasumicno i GM-ove i Administratore

@ cold_metal pa vidis da je ipak bio GM, ali takodje mislim i da je imao pristup DB
pristup db je imao rođak njegov vert, on je bio GM, lav je web master jest glavni ali rijetko je oko toga sta radio ^^ vert i volition su dobri admini wowa, dok je venomus a.k.a firebite na terri bio GM u isto vrijeme kad i ja...
cold_metal je napisao/la:
ja nisam bio glavni , ali sam imao pristup DBU , mada ja sam se vise bazirao na to da sam in game master , tako da dbom se nisam bavio , na to su se bazirali lemone, vert , volit etc
Valenth je napisao/la:
Koliko se sjecam imao je pristup DB, i bio je GM ?

p.s. nabrajao sam nasumicno i GM-ove i Administratore

@ cold_metal pa vidis da je ipak bio GM, ali takodje mislim i da je imao pristup DB
ja sam imao pristup databaseu itd

ko je pravio one silne custom bossove i custom questove, ko će drugi neg ja , ha ya

edit : btw džabe vam je to što reklamirate itd kad vam neće niko doć na server , iz razloga zato što je previše puta bio whipean itd. niko ne želi da se muči i da na kraju dobije whipe itema i truda

ne reklamiram ja, otkako sam izgubio admina prije 4 mjeseca ne igram wow uopste...a i dok sam bio admin rekli mi ljudi da sam ko ti postao hahahah
pa naravno da su bili wipe-ovi al zbog vas koji kradete donacije i po 5k KM za 2 mjeseca jel tako vert? sad tog vishe nema sad su normalni ljudi admini i gmovi nema vishe varanje...

pozivam josh jednom da dodju svi na terru nema bash puno bugova samo je mala populacija...
Ovako, da ja kazem nesto...

Pod 1. Source ne hvali se toliko, sta si ti molim te uradio dok si bio admin?
Pod 2. Server je ok sad, svaki dan se radi Backup, a ne kao nekad neki sto su radili jednom u 3 meseca !
Pod 3. Vert jeste uzimao Pare ali je bilo i playera, a bice ih i sada i bez para...
Pod 4. Server radi glatko i padne jednom u 5 dana... Bugova ima jako malo, bar 20x Manje nego na usranom lagavom WoWScape, otisao sam tamo i do 10 lvl-a sam nasao 20 bugova
Pod 5. Svi ljudi koji su igrali na Terri, neka se vrate i provere kakav je server sad, nemogu da kazem bolji nego ikad, ali admini i developeri rade sve sto je moguce da ga poboljsaju... Samo se vratite i proverite kako sve radi, ako vam se ne svidja mozete da idete...

To je to od mene

ShoNnE !
Da ljudi vi pricate nesto sto je bilo prije dosli su novi GM i sve c biti drukacije samo ljudi trebaju da pocnu ponovo igrati na servu ..
tako je...dodjite provjerite ako vam se ne svidi boze moj idite a i ostanite kako zelite...samo populacija ja nam je jako mala to je jedini problem a bugova ima skroz malo ama bas malo!
Brox je napisao/la:
pa naravno da su bili wipe-ovi al zbog vas koji kradete donacije i po 5k KM za 2 mjeseca jel tako vert? sad tog vishe nema sad su normalni ljudi admini i gmovi nema vishe varanje...

pozivam josh jednom da dodju svi na terru nema bash puno bugova samo je mala populacija...
HAHAHAHHAHAHAHHA ČUJ 5K KM ZA 2 MJESECA HAHAHAHAHAH

oplakah

da uopšte znaš šta je bilo nebi tako pričao

prema tome, gtfo noob
Otvori jos jednu duplu temu i tebe i terru cu da banujem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.