Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

kno3

122 pregleda · 12 odgovora · otvorena 17.05.2009. u 19:45

pozz, sry na 2 teme zaredom, gdje mogu nac KnO3 ( kalij nitrat) a jos bolje bi bilo kalij-klorid i po kojoj cijeni, ako netko zna nek mi javi, admini nemojte brisat temu pls
To oces dimne da pravis, jel ?

Pitaj profesoricu hemije da donira malo
dinoxus je napisao/la:
To oces dimne da pravis, jel ?

Pitaj profesoricu hemije da donira malo
ma smjesno

neki dan sam bacio dimnu u razredu .. napravio od loptice od stolnog tenisa. zadimi cijela ucionca djetetam
ENTEL je napisao/la:
ma smjesno

neki dan sam bacio dimnu u razredu .. napravio od loptice od stolnog tenisa. zadimi cijela ucionca djetetam
Ping pong dimna najbolja.
shaadY je napisao/la:
Ping pong dimna najbolja.
Ubjedljivo
Ubjedljivo 8):)
ENTEL je napisao/la:
Ubjedljivo 8):)
nije ni blizu ovoj , profesora sam pito da donira ali nece, kaze da ima ali neda jer kako sam poceo dignut cu skolu u zrak ( kad smo radili neke pokuse ja namjerno pogresno zamjeso neke spojeve i sve se zdimilo , cjela skola, haha, dobio predizbacaj , smrc)
de kakve ping pong loptice .... treba i meni kno3 i napravit cu super dimnu bombu !:D
Baldi je napisao/la:
de kakve ping pong loptice .... treba i meni kno3 i napravit cu super dimnu bombu !:D
ima li blizu tebe negdje neka poljoprivredna apoteka?
martinn je napisao/la:
ima li blizu tebe negdje neka poljoprivredna apoteka?
ima covjece neki dan sam isao ali bila zatvorena pa moram ponovo otic ako bude bit ce dima :D
ajd pitaj imaju li salitru ako imaju nek ti daju tocan sastav nje, neki kazu da je to cisto kno3 a ja nislim da nije , da je to smjesa s veinskim udjelon kno3-a, ako to bude cisti kno3 javi mi na pm , pls
martinn je napisao/la:
ajd pitaj imaju li salitru ako imaju nek ti daju tocan sastav nje, neki kazu da je to cisto kno3 a ja nislim da nije , da je to smjesa s veinskim udjelon kno3-a, ako to bude cisti kno3 javi mi na pm , pls
ma nebi rekao da se moze nac cist kno3...
Baldi je napisao/la:
ma nebi rekao da se moze nac cist kno3...
ma moze , mora, samo je zajebano nac ga jer je eksplozivan, btw on je glavni sastojat crnog baruta,,klorid jos teze jer je oko 70 puta eksplozivniji

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.