Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Wireless postavke

203 pregleda · 6 odgovora · otvorena 17.05.2009. u 16:44

Ovako: u kuci imam HS-ov kablovski internet. Nedavno sam nabavio wireless router jer imam jedan laptop na spratu, a ne zelim kablove.
Pitanje je: kako da namjestim postavke routera kako bih mogao pristupiti internetu?
Najbolje da ih staviš sve u ISTI Workgroup tako da svaki vidi svakog, napravi na svakom Shared-Folders i dodijeli im R/W da možeš i povući i slati File-ove gdje želiš. Možda da svakom kompu dodijeliš statičku IP, nema skeniranja mreže zbog slobodne IP adrese svaki put kad se pale pojedini kompovi iako ih imaš 3, pa i nije problem. Ovako i znaš koji je koji komp po IP adresi. Smješko
pa izadjes na ruter uradis konfiguraciju i to je to
btw koji ti je ruter ? mora ti bit upusvo tu ^^ sretno
ako hoces da korisits wierles moras imati modem u kompijuteru da ga koristis !:D
vako najjednostavniji,najlaksi i najbolji nacin skines ovaj program Easy WiFi Radar mozes ga sknut ovdje

kad ga skines extraktujes ga na desktop instaliras i pokrenes ga kad se program pokrene skenira de ima interneta i ako nade on tu otvori stranicu i pise da si konektovan i mozes surfat i radit sta god oces
lichedy je napisao/la:
vako najjednostavniji,najlaksi i najbolji nacin skines ovaj program Easy WiFi Radar mozes ga sknut ovdje

kad ga skines extraktujes ga na desktop instaliras i pokrenes ga kad se program pokrene skenira de ima interneta i ako nade on tu otvori stranicu i pise da si konektovan i mozes surfat i radit sta god oces
Joj to je drama, gledao sam na youtube o programu :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.