Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Popravi BSOD !!!!

142 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.05.2009. u 10:11

Jeste li ikad bili ludi jer zaslona odjednom okrenuo plavo ,prije ste spremili vaš dokument, kada radite na svom računalu? Dogodilo se opet, plavi ekran smrti. Ono što mogu učiniti u tom trenutku bio je ponovo pokrenuti računalo. Nakon ponovnog pokretanja, možete nastaviti raditi vaše stvari kao i obično. Ali to nije tako jednostavno. Ako se to ne popraviti, on će se pojaviti češće i mogu dovesti do rušenja sistema. Kako popraviti plavi ekran smrti (BSOD)?

Iako je, kaže, "beginning dump of physical memory", to ne znači da je uzrok BSOD (plavi ekran smrti) je vaše pamćenje. Memorija mogao biti razlog, ali to je rijetko slučaj. Što uzrokuje Plavi ekran je pretrpanost registra. Svaki put kad je računalo uključeno, zauzet neželjenim datotekama, unose se stvaraju u svom registru. Ako nikada očistiti registry, Vaš sustav može usporiti i greške mogu dogoditi.

BSOD je uobičajen problem za prozore. To je popravljiv pa čak može se spriječiti. Kako popraviti Plavi ekran smrti?

Najjednostavniji način je da očistite vaš registry čistije jednom tjedno ili ako želite, možete to učiniti jednom dnevno. Što je registar i kako mi treba da se čisti?

** Registrara je dio operacijskog sustava koji pohranjuje postavke, opcije, informacije, datoteke i zapisa koji će biti skenirani i pokrenuti svaki put kad se izvode aktivnosti (brisanje, uklanjanje, instalacija, pokretanje programa, ažirirajući, i tako dalje).

Vi ne želite čistiti registar ručno, jer malo pogrešku mogla bi dovesti do chrasha. Čak i ako znate kako to rucno, to je previše složen i potrebno previše vremena za vas za skeniranje i brisanje nevaljanih unosa jednog po jednog.

Što vam treba je utvrditi uzrok BSOD i spriječiti ponovno pojavljivanja istog. Ovaj program vam može pomoći da vaš registar ostane čiste. Što trebate učiniti je da na raspored svojih automatsko pokrenutih aplikacija namjestiti da registry cleaner radi u pozadini stalno.

Sa registry cleanerom možete učiniti mnogo stvari, a ne samo čišćenje Vašeg registra, ali da optimizirate vaše računalo. Sada bi trebali znati kako to škripac plavi ekran smrti.

Alexandre Frings je računalna tehnologija entuzijasta i samoupravljanje proglašeno stručnjaka. Njegov site Registry Cleaner, pregled ponuda je jednostavna ali i djelotvornao rješenja da poboljšate vaše računalo da radi brzo i držite ga dalje od problema za dugo vremena.

THE END

Linkovi:

http://saveurcomputer.quality-products-review.com/index1.html
P.S.
Komentirajte ako vam se svidi !!!

:P
e meni se pri paljenu pojavi onaj prvi blue screen i rr se comp.
i tako citavo vrijeme dok ga neiskljucim iz struje.

ili kada ga nepokaze pri paljenju onda nakon 2-3 minute rada windowsa pojavi se beginning dump of physical memory i puni se od 1-100
NIJE_BITNO je napisao/la:
copy-paste
ali u savakom slučaju hvala
nije copy paste, malo nešto, ali većinu sam pisao
adel95 je napisao/la:
jade ne lazi..
jado jadni, bar reci da je c/p nece ti niko pojest'?

btw, pitanje za tebe.. malo text gramaticki otisao, a ti pisao?
a) ne znas padeze?
b) malo google translate?
c) google translate ocigledno?

pffff

edit, radije stavi na engl?
..80% g.ba zna bar nesto procitat, razumjet ce.. a ako gorih ima nek prevode....
ili ako hoces da bude kao tutorial, prevedi preko g.translate ako bas moras, pa ispravi gramaticke greske..
a ne: "Ja voziti plava automobil"..
zz
karaBATAK je napisao/la:
jade ne lazi..
jado jadni, bar reci da je c/p nece ti niko pojest'?

btw, pitanje za tebe.. malo text gramaticki otisao, a ti pisao?
a) ne znas padeze?
b) malo google translate?
c) google translate ocigledno?

pffff

edit, radije stavi na engl?
..80% g.ba zna bar nesto procitat, razumjet ce.. a ako gorih ima nek prevode....
ili ako hoces da bude kao tutorial, prevedi preko g.translate ako bas moras, pa ispravi gramaticke greske..
a ne: "Ja voziti plava automobil"..
zz
c)

P.S.
reko sam da je c/p ali nije sve bgm:*
adel95 je napisao/la:
c)

P.S.
reko sam da je c/p ali nije sve bgm:*
brate jeste, vidi se..
svaki paragraf pogledam odvojeno, svaki preko g.trans..
dobar tut, odlican..
razumjet ce svi sigurno, samo kad neko googla - nema sanse da nadje ovo, zbog gramatike.. :)
pozz
adel95 je napisao/la:
Ok recimo da nije c/p ........
Registry Easy aplikacija download sa linka koji si stavio,koji je Serial Number ????

Unaprijed Hvala
c/p al u svakom slucaju hvala ;)

svaki tut , koristan tut ^^
Koristan tut brao majstore covjeku aplauz treba dat za trud

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.