Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Real Player 11 GOLD problem

101 pregled · 4 odgovora · otvorena 15.05.2009. u 11:08

Pozz svima . Skinuo sam Real Player 11 GOLD i imam problem kada hocu da ga install pojavi mi se ovaj Error . Neki dan sam takodjer skinuo obicni Real Player sa njihove stranice i pri samom zavrsetku instalacije opet mi izbaci taj error . Englenski mi je slab takoo .. pls help ;)
neko ti je zabranio na pcu tačnije neko ko ti još koristi pc , da instaliraš bilo koji program i slične stvari
yoyeTM87 je napisao/la:
neko ti je zabranio na pcu tačnije neko ko ti još koristi pc , da instaliraš bilo koji program i slične stvari ;)
moguli ikako to ukloniti :)
aLmo_GTA je napisao/la:
moguli ikako to ukloniti
naravno da možeš ... najjednostavniji način je da zamolis starog il stariju sestru/brata da ti dozvoli da to install ili imaš 1000 upustava po youtubu kako da budes adminstrator, neznam ih napamet...use google
yoyeTM87 je napisao/la:
naravno da možeš ... najjednostavniji način je da zamolis starog il stariju sestru/brata da ti dozvoli da to install ili imaš 1000 upustava po youtubu kako da budes adminstrator, neznam ih napamet...use google
ja sam koristim komp :P Neki dan sam install windows al nije onaj pravi nego neki nasao na torrentu :P OK probat cu pa javim :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.