Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Laptop-konfiguracija

120 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.05.2009. u 17:55

Eh ovako...mom jaranu treba pomoc...kupuje laptop:

NOTEBOOK 15.4" Toshiba Satellite L300-1F8

DualCore T3400 (2.16GHz) 15.4 WXGA Intel GMA 4500M up to 1340 MB 4096MB 250GB DVD+/-RW 802.11a/b/g Camera NO OS BIH 2g

Pa se pita koje bi mu igre iz 08/09 god. radile bez ''stopanja''...

Hitno mu je... XD

Unaprijed hvala...

P.S. Ako neko ima takav isti pls. neka kaze kako mu sluzi ili kako mu je sluzio...pozzz
mislim da bi al kako koje i ako bi počele samo smanji rezoluciju i detalje

P.S.

IMAM ISTI LAPTOM I POTPUNO JE ZADOVOLJAVAJUĆI
Zavisi kakvo mu je oko.Nije ti baš svaki laptop za igranje.Istina, im onih koji i jesu.Sa ovom crysis 1024x768 na medium i sa shader na low 30fps.Nije loše.Ipak je rije o jakoj igrici tako da se ostale ravnaju prema njoj a sa Burnout i ostalim neće imati problema.
Napomena:
Laptop se kupuje ako se već ima kompjuter i često se putuje, pa je njegovo prisustvo krucijalno.
Ima laptopa za igranje al po meni to je laz jer nije on za igrice.
Ja sam na svom igrao 10h dnevno al bukvalno jest to previse al et. Sad mi je sve otislo tope se djelovi u laptopu i cooler je djaba nista nepomaze ventilator sam par puta mjnejao nista. Moze se popraviti al skuplje nego sam laptop ispadne tako da necu nego sam fino kupio sebi desktop i bez problema ide. A inace laptop mi je bolji od ovog sto si ti napisao.
sanjin1991 je napisao/la:
Zavisi kakvo mu je oko.Nije ti baš svaki laptop za igranje.Istina, im onih koji i jesu.Sa ovom crysis 1024x768 na medium i sa shader na low 30fps.Nije loše.Ipak je rije o jakoj igrici tako da se ostale ravnaju prema njoj a sa Burnout i ostalim neće imati problema.
Napomena:
Laptop se kupuje ako se već ima kompjuter i često se putuje, pa je njegovo prisustvo krucijalno.
Komp. imam a uzimam ga radi puta jer mi ga je preko glave pa reko da imam sta raditi...A reko kad vec uzimam da od ovih novih igrica sta poigram...Pa reko...
Ma mocices sve igre koje su starije od 2god.
Sto se mene osobno tice laptop mu nebi preporucio za igara.Al ako vec oce neka ne uzima integriranu graficku jer je JAKO losa.Imam ja lap sa intel GMA X3100 nesto slabija od te i jako su lose performanse.Ima ona dosta graficke memorije , al slaba joj je brzina.Tako da nek ne uzima sa integrisanom grafom.Pogledaj na Nvidia grafe za laptop !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.