Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CW @ HRASNICA - SUBOTA !

303 pregleda · 16 odgovora · otvorena 12.05.2009. u 14:29

ako neko ima 5 clanski ili mixx nekk se javiii meni na PM

Lineup

DRAKEZ0R
SAN1
nadEEr`
onLYCHE -.-
n0xterquE.

Skill : Mid :)

See yaa :$
nevezano za temu ......

mozes li okaciti sliku igraone ... (vanjsku) i ime ulice da mi kazes
jer radim dole pa da ponekad navratim
RzA je napisao/la:
nevezano za temu ......

mozes li okaciti sliku igraone ... (vanjsku) i ime ulice da mi kazes
jer radim dole pa da ponekad navratim
qme nemam slike imaju 2 igraone gdje mozemo igrati bio je turnir u jednoj od igraona tamo,a u drugoj su jos bolji racunari ... nisu se zalili do sad ... mishevi mx 518 podloge obicne ali 90 % igraca ima svoju opremu
DRAKEN1 je napisao/la:
qme nemam slike imaju 2 igraone gdje mozemo igrati bio je turnir u jednoj od igraona tamo,a u drugoj su jos bolji racunari ... nisu se zalili do sad ... mishevi mx 518 podloge obicne ali 90 % igraca ima svoju opremu
moze li naziv ulice ?
ee qme neznam naziv ali ako hoces add me na msn pa cu ti ja objasniti ... uglavnom ako znas gdje je 2 osnovna skola i djamija i ona hair cesma znaces gdje IC oba su tu
5G in actions,mozda ja skupim kaka 4 potija da igramo i call you san1
Gdje je druga igraonica? Prva je pokraj Dzamije blizu Mejdana, a gdje se druga otvorila?
je napisao/la:
procitaj svoju recenicu i molim te mi reci da sam toliko umoran ili da neznam citati ili si ti nepismen ... pa nisi only bola xD
DRAKEN1 je napisao/la:
procitaj svoju recenicu i molim te mi reci da sam toliko umoran ili da neznam citati ili si ti nepismen ... pa nisi only bola xD
ayy br00 necccemo00 se sadd swadjatt all ..sta falli moyooy recennicii Bgmm DRAKe idi lezzi mallo ba =) offa sparrina Ubii te : )))
valjda che se neko javit da dodhe :D... ochekujemo nekoga ;)
MA VALJDA CHE SE NEKO JAVIT DO SUBOTE ABD, IMA VREMENA :D... OCHEKUJEMO NEKOGA ;)
al sto zaspamase drake i san1

oce da vam mobitele uzmu kakav cs xD
skafa je napisao/la:
al sto zaspamase drake i san1 ;);););)

oce da vam mobitele uzmu kakav cs xD
al cuyy skkaafa nesh prica... de ba skkallle razgulli bolla ... mobitelle da mi uzmuuu .... yeddino tebbi moguuu uzett :/
1nas je napisao/la:
al cuyy skkaafa nesh prica... de ba skkallle razgulli bolla ... mobitelle da mi uzmuuu .... yeddino tebbi moguuu uzett :/
ko ?? selim xD

nasta si spao kako trazisi metch xD

GL ^^

ja cu biti tamo xD stelim se dote xD
skafa je napisao/la:
ko ?? selim xD

nasta si spao kako trazisi metch xD

GL ^^

ja cu biti tamo xD stelim se dote xD
a kakkk Bgt da trazim Bgt de mi ti prijedllogg ?? jjjojj skallle.. Ma bjazz bre.. :$

Od' od kuce do kuce pitat ljude ocemo LANA ahahahah (:
1nas je napisao/la:
a kakkk Bgt da trazim Bgt de mi ti prijedllogg ?? jjjojj skallle.. Ma bjazz bre.. :$

Od' od kuce do kuce pitat ljude ocemo LANA ahahahah (:
msn

steam ??'

mirc?

----------------

samo frixiona zovnesh xD
skafa je napisao/la:
msn ???

steam ??'

mirc????

----------------

samo frixiona zovnesh xD
Izgubio sam ja zivcee za to0 skalle ... Neka brate pocelli smo spamaatt aj iddii spaway bre :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.