Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 81 bod

Word - Print

242 pregleda · 15 odgovora · otvorena 12.05.2009. u 00:37

Znaci kad idem da printam dokument pojavi mi se ovo, znaci da sacuvam dokument kao bla bla bla.... uglavnom nemogu isprintat ovo cudo , uvijek mi isto izbacuje...

Treba mi pod hinto....

EDIT: Zasto nemogu oznacit brance-a?
ides u contol panel - Printers and Faxes - i onda nadjes svoj printer koji ti je installiran na pcu i ides desni klik Set as default printer.. to bi trebalo rijesiti tvoj problem.
brance je napisao/la:
ides u contol panel - Printers and Faxes - i onda nadjes svoj printer koji ti je installiran na pcu i ides desni klik Set as default printer.. to bi trebalo rijesiti tvoj problem.
Isto čudo ...
j0ker je napisao/la:
Isto čudo ...
mora moci.. kad stavis svoj printer na default odaberes onda prije prinatanja SVOJ printer a ne virtualni microsoftvo XPS...

KLIK:
druze opet ti instaliraj svoj printer ali prije toga sve sto imas u sentings/printer & faxes pobrisi da ti nea nistaaa da ti bude prazno... pa onda fino sve pazi dok instaliras i to je to i men je bio taj problemmm
Start/Printer and faxes/Fineprint(desni klik) set as default printers.

Prilikom novoga klika u wordu na printer ponudice ti novi prozor u kojem trebas odrediti printer.. BTW. Snimi ga kao .txt ili .doc file.

Ako ne bu išlo javi se na PP riješimo odmah to.
Vilenjak je napisao/la:
Start/Printer and faxes/Fineprint(desni klik) set as default printers.

Prilikom novoga klika u wordu na printer ponudice ti novi prozor u kojem trebas odrediti printer.. BTW. Snimi ga kao .txt ili .doc file.

Ako ne bu išlo javi se na PP riješimo odmah to.
potpisujem , moras ga kao txt oznacit
RICHAAMAN je napisao/la:
potpisujem , moras ga kao txt oznacit
kad oznacis kao tekst onda ce mu to samo spremit, nego ajde ti reinstaliraj printer, udji u printers & faxes i nadji tu svoj printer , desni klik, set as default, eto
martinn je napisao/la:
kad oznacis kao tekst onda ce mu to samo spremit, nego ajde ti reinstaliraj printer, udji u printers & faxes i nadji tu svoj printer , desni klik, set as default, eto
ma nece se spremiti bola sta ti je , nece on save document vec oce da ga printa a to moze u samo sa txt ili doc file-om ;)
RICHAAMAN je napisao/la:
ma nece se spremiti bola sta ti je , nece on save document vec oce da ga printa a to moze u samo sa txt ili doc file-om ;)
on hoce printat iz worda, to se javlja samo kad nema instaliran printer ili taj nije namjesten kao glavni , te kad je u printers & faxes kvacica na save document, meni je tako bilo
JoKeRrrr
Poruka od korisnika
Nemogu te oznacit na ovome cudu ... -.-

ma to je jos do ovog buga... kad admini poprave onda ce valjda moci

evo ako neko ne vjeruje :S

brance je napisao/la:
JoKeRrrr
Poruka od korisnika
Nemogu te oznacit na ovome cudu ... -.-

ma to je jos do ovog buga... kad admini poprave onda ce valjda moci

evo ako neko ne vjeruje :S

Interesantno
Vilenjak je napisao/la:
Interesantno:)
nije kupio ono za oznacavanje raje po galeriji ?:*
moze aplauz za rjesavanje ove misterije:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.