Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nod32 problem

106 pregleda · 15 odgovora · otvorena 11.05.2009. u 21:12

Evo poslije mozda 2-3 godine odlucim da skinem neki antivirus i skinem nod32.
I idem computer scan i evo pronaslo mi 2 parazita.
A ima ih milion ja mislim posto gledam hop cup.

Kako da ih se rijesim , jer ovdje nema nigdje.
Znam da je glupo ali nisam imao antivirs nikad pa i neznam.
Pozz.
tom01 je napisao/la:
sam ih on obrise na kraju skeniranja
jesi siguran ?
i kud bas drugar da naletis na najgori antivirus....skini AVG 8.5.287 version....zakon antivirusni program...freee a daleko najbolji i najnapredniji..

takodje ga svakome toplo preporucujem jer ga i sam koristim i

PREZADOVOLJAN SAM!!!!!!!!!!
boyan1995 je napisao/la:
i kud bas drugar da naletis na najgori antivirus....skini AVG 8.5.287 version....zakon antivirusni program...freee a daleko najbolji i najnapredniji..

djeces avg , men neda pola stranica da otvorim , kofa nakav virus
je napisao/la:
pa normalno da neda....zato nod da a nakon 2 sata moras rusit sustav...tako ti je to...:D:D
je napisao/la:
pa neda ti zato sto na njima ima virus, malware, spyware. zbog toga i valja
shoT_ je napisao/la:
pa neda ti zato sto na njima ima virus, malware, spyware. zbog toga i valja
nemoj lagat? da mi nisi rekao , nebi nikad skontao :S
skini avast, nakon 2 godine rada s njim dwl sam neke skenere i skeniro komp i nista nije naslo, instaliro druge antiviruse , ni oni nisu nista nasli, cudo od av-a
boyan1995 je napisao/la:

na BUG-testu AVova AVG je zadnji sa 14% nadjeni virusa a NOD32,Kaspersky i N360 su na vrhu,a NOD32 i Kaspersky imaju najbolje definicije virusa,tako ako je naso 2 onda su ta dva samo opasna
Vidim anti virus ti je zut kad si ga instaliro bio je zelen i pisalo je maximum protection i za maximum protection (maksimalnu zastitu) na pocetku imas trial verziju 30 dana nakon toga bitce ti zut dolje u cosku nakon toka bit ce crven(ako je crven to znaci koda ga i nemas)Imas tuj username and pasword i ne nabacis sebi to i radit ce ti sve normalno! Ja ne koristim Nod 32 Ja ti preporucujem Eset Smart Security.Bas je dobar sluzi me dosta i bez ikakvih problema.
Skino NOD32 i malaware byts ...

" Zajedno smo jaci "
probaj skinut AIVRU

http://download.cnet.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&tag=button&cdlPid=11012914

MENI JE POMOGLA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.