Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Adresa ili broj mobitela

315 pregleda · 20 odgovora · otvorena 11.05.2009. u 21:06

Eh ovako naime znam da cu dobiti ban na ovoj TEMI ali reci cu vam o cemu se radi...
Mislim da vecina zna od vas djecaka pod nickom eXcaLibo0r ime ahmed, i zivi cini mi se na bjelavama,ako iko zna tog djecaka molio bih da mi kaze broj mobitela ili adresu zato sto eo 1 mjesec dana j**e nas na SERVERU lol jer ulazi sa aim i speedom i tako jedno 30 minuta ne popusta dobija BAN On ali dzaba djecak ne posustaje od svoje ludosti vec ga neki pojedinci traze kao b0de ,DESTINY,p1ke itd vecina admina sa lola..
Pa bih volio da mi pomognete oko ovog problema da rijesimo jer hitno mi treba adresa ili broj hwala...
Oprostite na ovoj temi jer shvatite kako mi je, ne mozemo normalno igrati na serveru !...
Ne bih postavljao temu da nije hitno jer momak 30 dana to konstantno ulazi i citav dan tako !..
tako im i treba kad su debili !
to je sve do administracije !
HVALA
Dajte mu DYBAN idioti.
Jadnog lika trazite da ga ubijete radi j***nog cs-a,na sta je ovaj svijet spao boze sacuvaj.
Stvarno ne mogu opisat , ko onaj lik ubio druga radi cs-a.
pihh gadite mi se

btw:
Banujes mu cfg
Igraj cw, ili steam public.

Destiny je debilan admin samo tako. (:
pa banujte ga ka koliko god može i kad istekne još
i ako uđe nek bude autokick
spY je napisao/la:
Igraj cw, ili steam public. :-X

Destiny je debilan admin samo tako. (:
Jarane koliko mi vidimo ti imas zabranju na serveru....
I nemoj spamat ako ne mozes pomoc,ne spamaj spameru...
A sto se tice ne moze dy ban kontas i ja sam govorio to admina ali ne moze !...
jacky je napisao/la:
Jadnog lika trazite da ga ubijete radi j***nog cs-a,na sta je ovaj svijet spao boze sacuvaj.
pihh gadite mi se

btw:
Banujes mu cfg
nema to veze sa csom, kako ima sa uznemiravam ljudi koji zele normalno da igraju, da ja znam tog malca, sve bi mu zube izbio . .

takvim napacenim idola treba lekciju odrzat . . ovaj lik nije nikad rekao da ce ga ubit, malo 2-3 samara, zaprijetit i cao -.-

nije niko lud da zlocin cini radi igre(nadam se)
rulF je napisao/la:
nema to veze sa csom, kako ima sa uznemiravam ljudi koji zele normalno da igraju, da ja znam tog malca, sve bi mu zube izbio . .

takvim napacenim idola treba lekciju odrzat . . ovaj lik nije nikad rekao da ce ga ubit, malo 2-3 samara, zaprijetit i cao -.-

nije niko lud da zlocin cini radi igre(nadam se)
Bravo...
Jer lik nam neda da igramo,admini mijenjaju pwove od servera da bi igrali konekcija HS mu je i samo rr modem i udje u 10 sec opet i sve tako po 20 min se je***o sa njim :S...
To je dijete od 11 god ali samo da ga vidim da mu samar puknem i da mu zaprijetim...
Naravno da ga ne bih udarao jer je djecak...
ALi ako opet ponovi to zapalit cu ga !...
LaL, kako jacky kaže, na što je ovaj svijet spao...

Kad mene neko na nervira u igri, opalim tri puta Boga i nastavim 9-)
LoL i da ga nadjete samo cete mu reci nesto, nece ga niko od vas udariti. Imate najgoru administraciju od svih balkanskih servera, kod vas ako neko napravi score 5:0 u jednoj rundi odmah je cheater i odmah slijedi ban, pa nije ni cudo sto vam ulaze sa cheatom. Svaki drugi user koji udje na LOL ima necijeg admina, tako da je smijesno igrat na tom serveru.
cannabis4posho je napisao/la:
LoL i da ga nadjete samo cete mu reci nesto, nece ga niko od vas udariti. Imate najgoru administraciju od svih balkanskih servera, kod vas ako neko napravi score 5:0 u jednoj rundi odmah je cheater i odmah slijedi ban, pa nije ni cudo sto vam ulaze sa cheatom. Svaki drugi user koji udje na LOL ima necijeg admina, tako da je smijesno igrat na tom serveru.
Svaka cast ovom momku na ovoj TEMI...
Mada vidi mi sa lola vjeruj mi imamo nasuprot od toga sto kazes ti jednu od najboljih administracija,to sto qm-ov i bladehoodov-pw zna citav neon nemora znaciti da su svi losi...
Mada ovaj djecak po imenu ahmed neda mira,pokusavali na lijep nacin.ali ne moze pa niti ne igram jedno vrijeme na lolu zbog ovog idiota.
Dynn BAN ne moze iskljucena ta komanda .. :S
Jos jednom se zahvaljujem ovom momku na ovoh temi,ufatis ga ja ti prvi cestitam.....
DestinY je napisao/la:
Svaka cast ovom momku na ovoj TEMI...
Mada vidi mi sa lola vjeruj mi imamo nasuprot od toga sto kazes ti jednu od najboljih administracija,to sto qm-ov i bladehoodov-pw zna citav neon nemora znaciti da su svi losi...
Mada ovaj djecak po imenu ahmed neda mira,pokusavali na lijep nacin.ali ne moze pa niti ne igram jedno vrijeme na lolu zbog ovog idiota.
Dynn BAN ne moze iskljucena ta komanda .. :S
Jos jednom se zahvaljujem ovom momku na ovoh temi,ufatis ga ja ti prvi cestitam.....
Tako su i extiba trazili pa sta su mu uradili, nista. Zato sto mu je Wertu iza ledja, pripazite se vi iz administracije da vas neko u neonu ne potrazi pa da onda ne bude belaj. To sto kazes za administraciju, svako ko je igrao cs-a i ko je bio admin na bilo kojem od servera ce potvrditi vase, hajmo reci, glupo ponasanje. Kada god dodjem u Stasnet i neko napravi score 3,4 i vise killova u jednoj rundi odmah mu je uslijedio ban. Srecom pa ne igram csa pa se ne zamaram glupostima vise.
silent_hill je napisao/la:
Jarane koliko mi vidimo ti imas zabranju na serveru....
I nemoj spamat ako ne mozes pomoc,ne spamaj spameru...
A sto se tice ne moze dy ban kontas i ja sam govorio to admina ali ne moze !...
Normala da imam zabranu, kad su rtd admini. A vala i ne pokušavam igrat na lolu. Uglavnom igram cwove.

<3 kostu :$

* je**m ti glupana, kad on meni kaže nemoj spamat. Idi u ku**c, lijeci frustracije. Public.
kakav logosoft propo server. admini debili zesci. udje admin vidi covjek ima npr 24:1, niti ga speca niti nista odma ban. kaze rl nickove ili ban. onda kad onaj pike krene banat po servera isprazni. neznam kako neko moze igrat na tom serveru :S
Kad udje nemojte ga ban, uzmite mu je***i ip - amx_ip nick, odete na sajtove koji lociraju ip na mapi ili nazovite hs i pitajte...
jacky je napisao/la:
pihh gadite mi se :-X:-X

btw:
Banujes mu cfg
izbrose cfg i o5 igra......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.